31 Ocak 2013 Perşembe

Rüya Tabirleri-ffa69cf7

olan bir şeyi gösterir. Belki bir durum ya da ilişki ekşi döndü.

Yemek ya da limon hayalinizdeki üzerinde emmek için temizlik ya da şifa için ihtiyaç gösterir.

Sen limon su sıkma hayalListesi'ni daha ekonomik olması gerek.

Lemur için görmek olduğunu açıkça görüyorsunuz değil senin hayatında bir lemur hayalinizdeki gösterir. Anlayış bilgi ya da bazı durum bilincinin eksik vardır. Bilinçaltı düşünce yüzeyine itmeye çalışıyor olabilirsiniz.

Borç verme faiz karşılığı borç verme rüya diğer yükümlülükleri temsil eder. Alternatif olarak bu destek sistem değerini temsil eder.

Kimse size bir şey ödünç olduğunu hayal yeniden ve daha önce kaynaklarınızı yönetmek gerektiğini gösterir onları tüketmek. Bağımlılık yolunda olabilir.

Lens için bir lens daha yakından almak ve daha iyi şeyler bakmak ihtiyacını sembolize hayalinizdeki bakın. Konsantre ve uzun ihmal bir durum üzerinde odaklanmak gerekiyor.

Mercimek görmek veya köklerinizi ve insanlık bağlantılarınızı mercimek rüya temsil de yemek. Alternatif olarak mercimek doğurganlık ya da ölümsüzlük sembolize.

Birileri bir Leo Leo için rüya cömert eğlenceli yaratıcı ve yetkili birisiyle simgeliyor. Belki bu açıdan kendi karakter dahil etmek gerekir. Buna ek olarak drama çizilmesi eğilimindedir ve ilgi merkezi olmak ister. Ayrıca bir güneşli disposition ve büyük liderlik yeteneği var. Alternatif olarak bu kalp sorunları ile ilgilidir. Rüya birisine Leo adlı uyanık hayatında bir kelime oyunu da olabilir.

Leopard için bkz vahşi bir leopar hayalinizdeki sebat zorluklarla sonunda üstesinden göstermektedir. Leopar bir kafes içinde ise o zaman göreli kolaylıkla herhangi bir engelleri aşmak göstermektedir. Alternatif olarak bir leopar rüya gibi sadece bir leopar noktalar değiştiremezsiniz kim olduğu anlamına gelir.

Rüya bir leopar'ı öldürmek için projeler başarı anlamına gelir.

Rüya bir leopar saldırıyor aşırı gelecekteki başarısı emin olduğunuzu gösterir. Eğer zor mücadeleler ve katlanmak zorunda zorlukları fark yoktur.

Cüzzamlı için bkz bir cüzzamlı hayalinizdeki kendini kirli ya da toplum tarafından kabul edilmeyen yönü reddetti gösterir.

Leprikon için bkz bir Leprikon hayalinizdeki azim ve özveri ile yararları ve zor iş ödülleri kapacaktır öneriyor. Alternatif olarak rüya başarı için hızlı ve kolay bir yol almaya çalıştığınız anlamına gelir.

Bir Leprikon olduğunuzu hayal kişiliğinizi için yaramaz yönünü gösterir.

Cüzzam cüzzam olduğu rüya tam potansiyelinizi kullanarak değil göstermektedir. Uzak yeteneklerini ve becerilerini israf.

Lezbiyen lezbiyen uyanık hayatta değildir eğer sen ama lezbiyen olduğunuz sonra da bu açıdan kendinizi bir birleşim anlamına gelir hayal. Bu sevgi kendine ve tutku sembolik olduğunu. Eğer kadınlık ve cinsellik ile konforludur. Rüyada lezbiyenlik fikri nefret etmek sonra o sizin korku ve kendi cinsellik yönlerini ret temsil ediyorsa.

Uyanık hayatında bir lezbiyen olan sonra kendi kendine basit bir yansıması hayalidir.

Mektup size bir mektup almak

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder