4 Şubat 2013 Pazartesi

Rüya Tabirleri-aede4c09

oyun,oyunlar,oyun oyna,en yeni oyunlar, dahil gerekebilir düşünün.

Potpuri

Rüya içinde potpuri yapmak için başarının tatlı kokusu temsil eder. Sen emek sonuçlar tadını çıkarıyor. Alternatif olarak potpuri hayatında belirli bir aşamasında ya da zaman hatırlatmak için hizmet edebilir.

Tornasında

Bakın ya da rüya bir çömlekçi çarkının kullanabilmeniz için bir ilişki şekillendirme ve kalıplama zaman ve dikkat çekmek gerektiğini göstermektedir. Alternatif olarak rüya kadınsı gizemi simgeliyor.

Kümes hayvanları

Rüyanda kümes görmek veya yemek için beraberlik gösterir. Bazı özel günlerinde işaret edebilir.

* Ayrıca Tavuklar veya Türkiye bakın.

Toz

Yüzünü toz haline olduğunu hayal etmek size örtmeye çalışıyorlar bazı kusur veya hata olduğunu gösterir.

Rüyanda pudramsı bir şey görmek için sizin davranış ve konuşma daha rafine olması gerektiğini göstermektedir.

Güç

Eğer güç olduğunu hayal etmek senin büyüyen güven benlik saygısı yüksek ve artan beceri gösterir. Alternatif olarak güç sizin rüyası güçsüz hissettim bir uyanma durumu telafi etmek için deneyebilirsiniz.

Eğer herhangi bir güç yok olduğunu hayal etmek size bir şey yapamıyor hissedebileceğiniz bir uyanma durumu ifade eder.

Enerji Nakil Hatları

Görmek veya güç hatları dolanabilir için güç ve güçlendirme için mücadele eder. Sen kariyer hedefine doğru ya da ilişki bir engel yaşıyoruz.

Santrali

Hayalinizdeki bir enerji santrali görmek için potansiyel ve yeteneklerini simgeler. Siz hedeflerinizi gerçekleştirmek veya ona fikrini ayarlamak sürece başarı elde edebilirsiniz. Alternatif olarak rüya enerji semboliktir.

Yoksulluk

* Kötü bakın lütfen.

Uygulama

Eğer bir spor ya da müzik aleti için pratik olduğunu hayal etmek size yetenek başarısı görselleştirme olduğunu göstermektedir. Düşler bir eğitim alanı olarak kullanılır. Alternatif olarak rüya başarıya ve hedeflerinize ulaşmak için bağlılık anlamına gelir. Size bazı teşvik sunuyor. Rüya da "alıştırma yapar." Olduğunu söylüyor Pes etmeyin.

Çayırköpeği

Hayalinizdeki bir çayırköpeği görmek için bir yeraltı topluluğu temsil eder. Rüya kitleler ve norm karşı gitmek için söylüyorum olabilir.

Büyük karides

* Karides bakın lütfen.

Övgü

Rüyanda övgü duymak için gurur ve öz-sevgi gösterir. Siz kendinizi ve yaptığını iş hakkında iyi hissediyorsunuz. Alternatif olarak rüyanda övgü işitme size cesaret ve öz motivasyon arıyorlar düşündürmektedir.

Eğer övgü vermek olduğunu hayal etmek size sadık olmak ve başkalarının sorularını yetkinizi ve işler konuma izin gerektiği anlamına gelir.

Eşek şakası

Birinin size bir şaka oynuyor hayal etmek birisi yeteneğini zayıflatmaktadır göstermektedir. Senin karakterin soruya denir ediliyor.

Eğer birisi bir şaka olduğunu hayal etmek daha ciddiye alarak başlamak gerektiğini gösterir. Bir şaka gibi şeyler bakmayı kes.

Yalvarma

Eğer dua olduğunu hayal etmek saygı içtenlik ve tevazu anlamına gelir. Sen daha yüksek bir kaynaktan yardım arıyoruz. Sen endişeler vazgeçmek ve eski sorunların gitmesine izin vermelisin. Daha doğrudan rüya daha dua gerektiği anlamına gelir. Alternatif olarak rüya "yırtıcı" bir cinas olabilir. Belki başkalarının yararlanarak ya da birisi size avantaj alıyor.

Görmek veya başkasının rüyasında dua ,araba oyun,giydirme oyun,beceri oyunlar,motor yarışı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder