9 Şubat 2013 Cumartesi

Rüya Tabirleri-c0839cc6

da çok güvenen olabilir. Alternatif olarak eğer dünyadan kendinizi kesmeye çalışıyoruz.

Gözleri eğer birisi bağlama ki rüya size sahtekâr göstermektedir. Diğerleri aldatmak çalışıyoruz. ruya tabileri bkz kör ya da kör kapatıyorsunuz rüya reddi hakkında bir durum ya da sorun olduğunu göstermektedir. Rüya kör ve bir şey görmek için yapılan bir kelime oyunu da olabilir. Belki bir şey saklanıyor.

Kör açtığınız hayal için önemli bir şey açıklamaya hazır olduğunuz/veya kişisel daha önce bilinmeyen gösterir. ruya tabileri güneş gözlüğü için bakın veya doğrulama veya onayı için Aradığınız senin düş ortalama güneş gözlüğü kullanın. Güneş gözlüğü işe sonra biraz tereddüt hakkında karar yaptığınız ya da çektiğiniz yönünü yaşıyoruz gösterir. size kırpmak ruya tabileri kırpmak için rüya görmeye korku bir şey olup olmadığını gösterir. Bakın açık reddederek. emin sen-si olmak bir blister ruya tabileri rüya Blister için bazı küçük bir sıkıntı ya da sorun enerji ve zaman boşaltma gösterir. Nasıl sen blister kazanılmış olabilir göz önünde bulundurun. Kılavuzu ve kürek blister var ise o küçük sorunların üstesinden gelmek için daha fazla çaba ortaya koymak gerektiğini gösterir. Bir yanık blister var rüya duygusal ya da ilişkisel bir sorun öneriyor.

Blister olduğu da önemli. Blister Öte yandan ise daha sonra güç ve yetki ile ilgili sorunlar yaşıyorsanız öneriyor. Blister yüzünde ise o zaman bu kimlik özeleştiri ve kendini ilgili sorunları gösterir. ruya tabileri Blizzard için rüya hakkında bir kar fırtınası duygusal ve soğuk buz gibi hissediyorsun öneriyor. Dışlanan ve sol dışarı hissediyorum. Bu sevgi eksikliği ve kendi aile çevresi içinde sıcaklık yokluğunda gösterebilir. size şişirilmiş ruya tabileri rüya şişirilmiş bazı bastırılmış duygu kadar gösterir. ruya tabileri blokları için bkz bir blok veya engelleri aşmak için ihtiyacınız hayalinizdeki blokları temsil. Size hedeflerinize ulaşmak için gelen engellemek için deneyin şeyler bunlar. Alternatif olarak bir vizyon ve yoktan bir şey yapma simgeliyor. ruya tabileri blog okumak için veya rüyada bir blog yazmak sizin ihtiyaçlarınıza göre geçmişte yeniden yazmak veya değiştirmek çalışıyoruz göstermektedir. Ne günlüğe yazılır ve nasıl uyanık hayatında gerçek olaylara benzer ya da farklı olduğunu göz önünde bulundurun. Alternatif olarak bu bazı bellek ya da bir şey her zaman hatırlanması gereken sembolik.

Birisi blog okuyor rüya senin popülerlik gösterir. Sonuna kadar hayat yaşıyoruz. ruya tabileri sarışın için bkz hayattan zevk ve o kadar yaşamak ihtiyacınız hayalinizdeki sarışın bir kişi öneriyor. Biraz çekici olun.

Eğer saç boyası rüya anlamıyla hafifletmek ve ciddi her zaman olmak çıkmak gereken sarışın gösterir. Daha iyimser olmaya çalışıyorum. ruya tabileri görmek rüya temsil hayat aşk ve tutku gibi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder