6 Şubat 2013 Çarşamba

Rüya Tabirleri-3a9e153e

olanı geri alamaz düşündürmektedir. Yaptığınız seçimler üzerinde hiçbir geri dönüş yoktur.

UFO

Hayalinizdeki bir UFO görmek için arzularını hayatta ruhsal amaç bulmak anlamına gelir. Alternatif olarak size etrafınızdaki yabancılaşmış hissediyor olduğunu gösterir. Rüya ayrıca bir oyunculuk "spacey" veya "aralıklı" olduğunu bir metafor olabilir. Sen daha topraklı ve geri gerçeği gelip gerekir.

* Ayrıca Spaceship bakın.

Çirkin

Hayal ya da kimse çirkin için kendinizi yönlerini ifade ettiği tiksinme ve itici sen. Bunlar reddedilen ya da bastırılmış olan duygular olabilir.

Havai kitarası

Bakın ya da rüya bir ukulele oynamak için kaygısız ve geri koydu tutum anlamına gelir. Dinlenmek için zamanı geldi.

Ülser

Eğer bir ülser olduğunu hayal etmek sadece bazı ağrı ile aşılabilir bazı duygusal zorluk gösterir. Bu geçiş bir ayin olduğunu. Alternatif olarak bir ülser sizin kontrolünüz dışında olan şeyler üzerinde çok fazla endişe verici olduğunu göstermektedir. Eğer taşıyabilirsiniz böylece sorunları kabul etmek gerekir.

Ultrason

Bir ultrason alıyorsanız hayal için hayatında yeni ve gelişen faz anlamına gelir. Belki işler anahtarlama veya taşındıktan yeni bir ilişki başlıyor. Rüya da çocuk sahibi olmak bir hamilelik ya da arzuları hakkında gerçek endişeleri yansıtıyor olabilir.

Göbek bağı

Rüya bir göbek kordonu görmek için bireysellik sizin eksikliği gösterir. Kendi olmak ve kendinizi destekleyen hakkında bazı kaygı ifade edilebilir. Alternatif olarak bir göbek kordonu Annenin bağlarını sembolize eder. Belki de duygusal annene yapıştırılır.

Eğer göbek kordonu kesmek olduğunu hayal etmek size kendi kendine yeterli olması ve kendi ayakları üzerinde durmak gerektiğini gösterir. Kendinizi geri çekin ve şeylerin salıncak geri almak zamanı gelmiştir.

Şemsiye

Rüyanda bir şemsiye görmek için duygusal güvenlik simgeliyor. Sen duygulara karşı bir kalkan koyarak ve bunlarla mücadele önlemek için çalışıyoruz. Şemsiye sızıntı varsa o zaman senin sorunlarına bakacak hazırlıksız olduğunu gösterir.

Eğer şemsiye açamıyor ve yağmur olduğunu hayal etmek sonra da kendi duygularını yüzleşmeyi ve duyguların yüzeye çıkması icar açık olduğunu göstermektedir.

Hakem

Rüyanda bir hakem görmek için bazı uyanık durumda haksız oynuyor düşündürmektedir. Bazı sınır geçti. Hakemlere sizi ararsa o kendi kendini suçlama anlamına gelir. Senin vicdanın iç kargaşa içinde.

Amca

Rüyanda amcan görmek için aile mirası ve sürekli bazı yönlerini temsil eder. Aynı zamanda yeni fikirler ve yeni gelişen farkındalık simgelemektedir. Deyim teslim demek ya yenilgiyi kabul etmek "amca demek" düşünün.

Ölü amcası mezar kazma olduğunu söylemek için çağırdığı hayal etmek sizin bilinçaltı ortaya gerekiyor bazı gizli gerçeği ya da aile sırrı hakkında söylüyorum olduğunu gösterir.

Yetkisiz

Eğer dee-em izni olmadan bu rüya sözlüğü içeriğini kopyaladığınız bir şey izinsiz araç hayal etmek. Bu gerçek bir yorumlama değildir.

Bilinçsiz

Eğer bilinçsiz olduğunu hayal etmek senin çaresizlik ve bazı verilen durumda çalışması için yetersizlik gösterir. Sen etrafında gerçekleşiyor büyük değişiklikler

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder