24 Şubat 2013 Pazar

Rüya Tabirleri-eb233fea

bir durum hakkında bazı tavsiyelerde çalışıyor olabilirsiniz. Alternatif olarak rüya hayatında ilk harflerini "d birisi sembolizeJ".

Disko topu için görmek rüyada bir disko topu eğlenceli ve özgür ruhu simgeler. O hayatının çeşitli bileşenleri bir yansımasıdır.

Keşif rüya bir keşif bir hayat yeni bir aşama ya da kişisel gelişim yeni bir döneme girerken olduğunuzu gösterir. Alternatif olarak rüya kendinizi uyanık yaşam için önemli bir yönü ortaya çıkardığı öneriyor.

* Ayrıca bkz Lütfen bulmak.

Bazı hastalık veya fiziksel hastalık hastalığı size bir hastalık ile verdirdiler rüya forewarns. Bazen hayallerinizi bir hastalık belirtileri farkında olduğunuzu önce teşhis edebiliyoruz. Alternatif olarak hayalinizdeki hastalığın bazı korku ya da gerilim uyanık hayatınızda karşılaştığınız sembolik olabilir.

Disfigure sakat rüya sen hala bazı geçmiş durum ya da ilişki duygusal ya da fiziksel olarak yaralı gösterir. Eğer kendinizi artık olmadığını hissediyorum.

Rezalet rezil edilmiş rüya suçluluk bir şey sen-si olmak bitmiş yürüyüş hayatınızın üzerinden gösterir. Ahlak duygusu hissediyorum ve itibarını tehlikeye düşer.

Diğerleri rezil hayal kendinizi başkalarının bu mesafe gerektiğini göstermektedir. Eylemlerinin aşağı getirmek izin veremem.

Uyanık hayatınızın bir şey ya da kimse saklıyorsun rüya gizlemek için bir kılık değiştirmiş olduğunuz gösterir. Gerçek yüzünü ve bir cephe gerisinde gizleme durdurmak için zamanı. Alternatif olarak eğer birisi olan rüya göstermektedir.

Nefretle hayalinizdeki nefretle kendi kendine bildirilmemiş veya reddedilen bir yönünü temsil hissetmek. Çatışma korku. Ayrıca savunmak ve/veya kendinizi korumak için anlamı olmayabilir.

Yemekler için fikirleri kavramları ve tutum göstermek yemekleri hayalinizdeki bakın. Rüya bir cinas "başkalarına dishing" şeyler olabilir. Ya da kimse bir "yemek" olan biri olduğu gibi ilginizi çeken tarif. Belki de ilk hareketi yapmak zamanıdır. Kirli ve yıkanmamış yemekleri sonra o anlamına memnuniyetsizlik ve perspektifsiz bir bakış. Size hayatınızın bazı sorunları gözden olabilir veya size değil-karşı karşıya duyguları.

Yıkama vardır hayal etmeye devam ediliyor ve yolunuzu gelen sonraki şey için planlama yemekleri öneririz. Alternatif olarak bu günlük rutin temsil eder. Belki bir rut içinde bulunmaktadır.

Cilalı yemekleri en iyi yapıyor ve bir durumun en iyi hale öneririz raflarında görmek için. Eğer iyi bir izlenim yapmak çalışıyoruz.

Kırık yemekleri ya da sonu görmek için yoksulluk yetersiz ve yetersizlik duygusu yemekleri hayalinizdeki anlamına gelir. Sen-ebilmek duyumsamak başkalarının beklentilerini karşılamayan.

* Lütfen Ayrıca bkz levhalar.

Sahtekârlık * görmek de yalancı lütfen.

Görmek için bulaşık makinesi ya da hayalinizdeki bir bulaşık makinesi kullanımı size kendiniz için temiz bir başlangıç yapmak için geçmiş sorunları ve eski sorunları çözmek gerektiğini göstermektedir. Alternatif olarak rüya öncesinde hareket ve geleceğe bakarak anlamına gelir.

Rüyada görmek veya bir dezenfektan dezenfektan temizlik ve şifa anlamına gelir. Acıyor tamir ve duygularını

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder