17 Ocak 2013 Perşembe

Rüya Tabirleri-cc2393cc

çekti.

NET için bkz net hayalinizdeki yaşam karmaşık durumda yakalanırlar öneriyor. Tuzak hissediyorum. Alternatif olarak rüya geniş kitlelere ulaşın gerektiği anlamına gelir. "oyuncular bu ağları" ve ne geri gelir zamandır. Net böylece ağ bağlantısı veya Internet için bir metafor olabilir.

Görmek için ısırgan kaçınmak gerekir zor bir durum rüya temsil ısırgan. Eğer kendinizi ifade etme güçlüğü yaşıyor olabilirsiniz. Belki bir "paragöz" durum bulunmaktadır.

İçin yeni görmek rüya yeni bir ev alarak yeni bir kimlik ve yeni güçlü geliştirme gösterir. Daha duygusal olgun hale gelmektedir.

Başarı kendinden olduğunu göstermektedir rüya yeni yerinde görmek için. Alternatif olarak sizin için yabancı bir yaşam yolu olabilir.

Hayal etmek sen are duygu-durum biraz yersiz yeni bir okul araç altındadır. Ya da belki orada yeni bir ders öğrenmek gerekir.

Genel olarak yeni işler ve yeni yerler-uyanık hayatında yeni karşılık gelir. Yabancı ya da farklı bir şey ifade eder.

Yeni yıl yeni yıl rüya refah umut yeni başlangıçlar ve yeni bir başlangıç yapmak için bir fırsat anlamına gelir. Bu da yeni bir proje ya da taze bir bakış açısı hayat başlangıcı temsil eder. Bir ruhsal düzeyde yılbaşı Aydınlanma veya yeni bulunan anlayışı temsil eder.

New York New York'ta yaşamak değil ama New York'ta olduğunuz sonra o yo sembolize rüyaur hızlı tempolu yaşam tarzı. Belki de işler çok hızlı hareket ediyor ve günlük yaşamın talepleri takip edemiyoruz. Alternatif olarak rüya hayatınızda daha fazla heyecan için arzularını temsil eder. Ya da profesyonel kariyer başarısı için çalışıyoruz. Olarak bilinen "big apple New York kenti hayal daha sağlıklı bir diyet yemek gerektiği anlamına gelebilir.

Yeni doğan * bebek bakınız.

Haber izlemek ya da dinlemek rüya haberlerde önemli bir bilinçaltı mesaj anlamına gelir. Alternatif olarak rüya daha objektif bir durumda olması gerektiği anlamına gelebilir.

Hayalinizdeki mü aksine bir rüya ve negatif temsil eder olayda duymak. Rüyada kötü haber duymak sonra bir durum size beklenen kadar kötü değil.

Gazete için görmek ya da yeni bir ışık ve fikir dökülüyorsa ki aklında nagging uyanık bir sorun üzerinde hayalinizdeki bir gazetede ettiğinizi okumak. Aradığınız bilgi ve yanıtlar için bir sorun. Bu bir çözüm sunabilir gibi rüya dikkat edin. Alternatif olarak gazete okuma anlamına gelir daha fazla ses gerekiyor. Eğer kendinizi ifade etmek gerekir. Bu başlıkları yapmak zamanıdır.

Gazete okumak edemiyoruz rüya şöhretin gündeme çağrıldığını gösterir. Orada bazı belirsizlik devam ediyor bir durumda.

Hayal Satıyoruz ki Gazeteler diğer bazı önemli bilgiler için uyarmak ve bilgilendirmek çalışıyoruz öneririz. Belki sen-si olmak yapmak için önemli bir duyuru.

Hayatınızı bir bilinçli ve nesnel gözlem yapıyoruz gazete muhabiri için rüya bir gazete

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder