17 Ocak 2013 Perşembe

Rüya Tabirleri-5262abc5

cam kırık görmeyi hayal kırıklıkları ve hayatınızı olumsuz değişimler anlamına gelir. Alternatif olarak aynı sembolik yaşamınızın parçaları olan bir yönü olabilir. Bir ilişki ya da durum için ani ve zamansız sona geldi. Kırık cam üzerinde yürüyor sonra size bazı gönül yarası ya da ağrı yaşıyor olacak göstermektedir. Çalıştırdığınızdan emin değilseniz nasıl hayatınızı devam ile.

Cam yiyorsun rüya güvenlik açığı karışıklık ve zaaf vurgular. Düşünceleriniz arasında iletişim ve doğru kelime çıkıyorum zorluklar olabilir. Alternatif olarak bu kesme ve incitici Yorumlar sembolize. Belki sen-si olmak be zarar ya da birisi demişti bir şey hayal kırıklığına. Ya da nasıl ifade ve şeyler kelime veya başkalarına hakaret riskiyle de dikkatli olmak gerekiyor.

Cam ev için bkz bir cam Evi hayalinizdeki ne insanlar hakkında dikkatli olmak gerektiğini öneriyor size söylüyorum. Onlar size duymak istediğini ve ille ne duymak gerekir söylüyorum olabilir.

Bir cam yaşıyoruz hayal Evi şöhretin bir tehdit anlamına gelir. Ayrıca izlenen ya da inceleme altında olan önerebilir. Nasıl cam evlerinde yaşayan insanlara taş atmak gerekir atasözü düşünün. Özellikle de bu aynı hataları suçlu bulunmaktadır diğer bir deyişle rüya değil başkalarının eleştirmek için danışmanlık olması. Daha fazla kabul etmek gerekiyor.

Cam terlik bkz ya da hayalinizdeki cam terlik giymek gerçeği ve dönüşüm sembolize.

Glassblower için bkz kalıp ve çevrenizdeki hayatlarını şekli hayalinizdeki bir glassblower temsil eder.

Gözlük için bkz bir rüya içme cam şifa gençleştirme ve şifa anlamına gelir. Alternatif olarak bir bölge daha yüksek bilinç içine bir aşkınlık gösterir. Yarısı dolu veya yarısı boş cam nedir Hayat bir iyimser ya da kötümser bakış açısıyla görüyorsunuz. Ayrıca cam içeriğini göz önünde bulundurun. Formu bir bardak içiyor sonra o olumlu bir işaret yoktur.

Hayallerinizi kırık bir cam görmek için çaresizlik suçluluk ve/veya düşük özsaygı duygularını ifade eder. Belki de unqualif hissediyorumIED ya da yetersiz bir durum ile ilgili.

* Lütfen bakın bir de gözlük.

Planör için ya da hayalinizdeki yolculuk bir planör kendi inisiyatif ve hayatında değişiklik yapmak yerine şeylerin akışını gitmek eğilimi gösterir. Ayrıca sizin için kolay şeyler anlamına gelebilir.

Glitter glitter rüyada atmak ya da daha fazla giden olması gerektiğini göstermektedir. Kendinizi ifade edin Rüya da Şöhret glitz ve glamour olduğu gibi Hollywood parıltı için bir metafor olabilir.

Bir şey parlak hayal bir şey ya da kimse dikkatinizi çekmek çalıştığını gösterir. Alternatif olarak rüya şeyler her zaman göründüğü gibi olmadığını gösterebilir. İfade düşünün "tüm parlayan altın değildir." Dışta nedir aldanmayın ya da nasıl şeyler gibi görünebilir.

Dünya için bkz bir küre hayalinizdeki geri adım ve daha geniş bir perspektif bakmak

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder