16 Ocak 2013 Çarşamba

Rüya Yorumlari-f3007d5f

da yeni bir ortamda yalnız hissediyorsun öneriyor.

Çıkmak için bkz bir çıkış hayalinizdeki uyanık bir durumun bir yol arıyoruz gösterir.

Şeytan ya da başkalarının exorcised ki rüya denetimini yeniden kazanmak ve hedefleriniz doğrultusunda doğru adımlar sizin girişimi simgeliyor. Ya da kendi eylemleri için sorumluluk almayan ve bir günah keçisi için arıyoruz.

Rüya yolculuk için bir sefere olduğunuz nerede sona ereceği bilmiyorum duygusal bir yolculuk olacak gösterir. Alternatif olarak rüya maceracı ve daha fazla yer almak gerektiğini göstermektedir. Yeni bir faiz deneyin veya kadar bir hobi almak.

Expelled sen kovulmuş rüya ret temsil eder. Rüyada ihraç için ne ve nasıl o uyanık hayatta eylemleri paralel düşünün.

Gider * Finans bakınız.

Çalıştığınız bir deneme deneme rüya daha cesur olmak ve bir şey denemek yeni ve farklı ihtiyacınız olduğunu göstermektedir. Bir şans ver. Ayrıca yaşam alanı daha fazla macera ihtiyacınız veya daha Atılgan olması gereken önemi için deneme türünü göz önünde bulundurun.

Rüya için uzman bir şey bir uzman olduğunuzu yüksek öz saygısı ve kendine güveni temsil eder. Yeteneğinizi eminiz.

Süre sonu olmadığını bir süre bir şey o zaman gösterir rüya sizin için bazı proje ya da fırsat tükendi. Şansını kaçırmış. Ya da rüya ölüm duygusu için ilişkili olabilir. Alternatif olarak rüya belirli bir proje veya görev süresi içinde tamamlamak mümkün olmayacak korku anlamına gelir. Sona erme tarih için ek anlamlar sayısı önemini göz önünde bulundurun.

Keşfetmek yeni topraklar keşfetmek rüya yolculuğunu gösterir. Kendinizi kendi karakter yönlerini keşfetmek ve bulmak dışarı ne sürücüler içinde aramaya başlamak gerekir.

Patlama için bastırılmış öfke sembolize patlamalar hayalinizdeki bakın. Öfke içinde tutarak yüzeyine güçlü ve şiddetli bir şekilde geldi. Bilinçaltı dikkatinizi çekmek çalışıyor.

Yüzünü kararmış olur veya patlama ile sakat rüya haksız bir suçlama ile karşı karşıya olacak gösterir. Sonuç olarak sonuçlarından muzdarip olabilir.

Saran alevler içinde ya da bir patlama ile havaya şişirilmiş rüya size avantaj bazı durumda çıkarılmakta olduğu göstermektedir. Güven tehlikede olduğunu.

Yüksek bir patlama ancak sesi duymak o şeylerin hakkında maruz veya bilinç haline gelmek olduğunu belirten görmedim.

Otoban * Otoban bakınız.

Uzatma kablosu için bkz kendinizi enerjik insanlar ile ilişkilendirmek ihtiyacınız hayalinizdeki uzatma kablosu öneriyor. Atıl olmuştur bu açıdan kendinizi kabul.

Görmek için yok edici ya da çağrı hayalinizdeki bir yok edici o Eğer çekmeye çalışan bağları kesilmiş gerektiğini gösterir.

Bir yok edici olduğunu hayal etmek zayıflık yüzleşmek gerektiğini göstermektedir ve önümüzdeki sorunları için ayağa kalk.

Rüya dünya dışı bir varlık veya yer için dünya dışı zoraki fikir ve vahşi hayal gücü temsil eder. Aklını herhangi bir limit bilmiyor. Alternatif olarak rüya günlük hayattan

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder