17 Ocak 2013 Perşembe

Rüya Tabirleri-116d7dbb

etmek kendinize gizli ve bilinmeyen yönlerini keşfetmek için hazır olduğunu gösterir. Sen oluşabilecek yeni değişiklikler misafirperver.

Eğer bir konser turnesi olduğunu hayal etmek şöhret için özlemlerini temsil eder. Her gün farklı bir şehirde olmak sahip olmak kökünden sökülmüş hissediyorsun anlamına gelebilir. Sen aidiyet duygusu eksik.

Turist

Rüyanda bir turist görmek için başkalarına yardım sağlamak için bir konumda nasıl gösterir.

Eğer bir turist olduğunu hayal etmek size çevresi ve çevre emin olduğunu göstermektedir. Belki dünyada biraz kayıp hissediyor. Alternatif olarak bu size kendinizi gizli ve bilinmeyen yönlerini keşfetmek için hazır olduğunu gösterir. Sen gerçekleşmekte olan değişiklikler misafirperver.

Turmalin

Bakın ya da rüya turmalin giymek için şifa potansiyeli ve saflığı simgeler. Sizin yüksek Self temsil eder. Ek anlamlılık için turmalin rengini göz önünde bulundurun.

Turnike

Bir turnike kullandığınızı hayal etmek size drene duygu olduğunu gösterir. Sen güçlü ve sizin zayıf üzerinde enerji konsantre olmamız gerekiyor.

Kıtık

Eğer çekme bir araç veya ağır bir nesne olduğunu hayal etmek size çok çalıştırılıyordu ve aşırı yüklenmiş olduğunu göstermektedir. Sen diğerleri evde veya kişisel bir ilişki iş yerinde kendi ağırlığı çekerek olmadığını hissediyorum. Ayrıca aldığınız göre daha fazla veriyoruz hissediyorum.

Çekici

Rüyanda bir çekiciye görmek için yük ve sorumlulukların temsil eder. Biraz yardıma ihtiyacım var Alternatif olarak bu sizin yaşam bir yönünü gösterir. Sen yukarı "almak" ve yine doğru yolda size yardımcı olacak birine ihtiyacım var.

Bir çekici sürüş hayal için başkalarının size aşırı bağımlı hissetmek anlamına gelir. Sen yükü veya bunalmış hissediyorsun.

Havlu

Rüyanda bir havlu görmek veya kullanmak için size hayatta ilerlemek için duygularınızı ile ilgilenmesi gerektiğini düşündürmektedir. Sen bir karar çeşit bulmak gerekiyor. Alternatif olarak yeni bir başlangıç ​​ve yeni geçiş tamamlanmasını temsil eder.

Kule

Hayalinizdeki bir kuleyi görmek için yüksek umutları ve özlemleri belirtir. Eğer bir kuleden aşağı arıyorsanız o zaman diğerleri üzerinde algılanan üstünlüğü var olduğunu gösterir. Sizin ego şişirilir. Alternatif olarak bir kule fallus simgeliyor.

Rüyanda bir su kulesi görmek için içeri duygularını tutmak olduğunu göstermektedir. Siz özellikle gerçek duygularını sevgi duygularını ifade etmek mümkün olabilir. Alternatif olarak bir su kulesi yanlış bir güvenlik duygusu gösterir.

Eğer bir kule tırmanma olduğunu hayal etmek yüzey olabilir maneviyat ve bilinçaltı fikirleri için arayışı ifade eder.

Bir kule öncesinde düşme veya müjdelediği köklü bir değişim çökmekte olduğunu hayal etmek.

Kule Vinç

Hayalinizdeki bir kule vinci görmek için hedeflerinizi ve aile hayatı dengelemek için yeteneğini temsil etmektedir. Sen büyük bir başarı elde edecektir.

Kasaba

Rüyanda yoğun bir şehir görmek için sıcaklık ve şefkat anlamına gelir. Siz girişken ve diğerleri ile birlikte olsun.

Rüya terkedilmiş bir veya boş kasaba görmek için toplum tarafından reddedilen hissediyor olduğunu göstermektedir. Başkalarına kendinizi izole

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder