17 Ocak 2013 Perşembe

Rüya Tabirleri-b48cfe64

başlık düşünün. cd veriyoruz sonra sen şarkı içinde o kişi için bir mesaj iletmek çalışıyor olabilir. Alternatif olarak cd için bir daire anlamını benzerdir.

Ayrıca ilk "cd" size ek herhangi bir önemi var düşünün. Belki bir kişi temsil eder veya hatta "tohumlu" bir kelime oyunu bir şey olabilir.

CD çalar için görmek veya kullanmak hayalinizdeki bir CD çalar izlenim ya da diğerlerine vermek için istediğiniz görüntüyü temsil eder. Ayrıca ilham ve müzik basit zevk sembolize.

Hayalinizdeki bir sedir uzun ömür dayanıklılık güç dayanıklılık ve ölümsüzlüğü simgeleyen bir sedir için bkz. Rüya hayatında zor günlerinde güvence sunmak çalışıyor olabilirsiniz.

Tavan için bkz bir tavan hayalinizdeki bir zihinsel veya ruhsal açıdan temsil eder. O da kendiniz için ayarladığınız sınırı sembolize. Sonra tonozlu tavan rüyada gördüğünüz çarpık bir bakış açısı ya da görünümü belirtir.

Kutlama için bir kutlama hayal doğru büyüme yüksek başarı gösterir. Bu da dönmeyeceğiz rüya sen-si olmak kazanç hedefleri elde ettik ve tanıma olabilir. Sen de bazı zafer başarı ya da başarı onurlandıran. Alternatif olarak bir kutlama hayal etmek özgürlük ve duygusal yayın simgeliyor. Kutlama rüyalar ortak bir gelecek dönüm noktası veya olay uyanık yaşamda olanlar vardır.

Ünlülerin ünlü olduğunuz rüya ötesine ulaşmak anda mevcut olan yüksek özlemleri anlamına gelir. Eğer sadece kendiniz için bir izin aşağı ayarı.

Bir arkadaş ya da sevgili ünlü olur hayal dostluk ve sadakat bu kişinin kaybetme korku gösterir.

Hayalinizdeki bir ünlü görmek için onu ya da onun hakkında anlayış ve inançları temsil eder. Ünlü ya da bilinen ünlü nedir ve bu kalite ilişkisini göz önünde bulundurun. Eğer uyanık hayatta bir şey benzer bu inanç ve duygular tetikledi. Belirli bir ünlü saplantı hayal dünyası taşıyabilir nadir değildir. Ünlüler kahramanlar ve tüm bu güçlü sık sık görülür. Adı içinde herhangi bir sözcük oyunları da göz önünde bulundurun.

Bir ünlü ile iyi arkadaş olduğunuzu hayal hayatta tanıdığınız idealize sürümü gösterir. Belki de umarım gerçek arkadaş daha belirli bir ünlü gibi hareket edebilir. Nitelikleri dikkate gördüğünüz bu ünlü ve bu niteliklere sahip arkadaşlar istediğiniz. Alternatif olarak rüya kendi kendine güven eksikliği için telafi etmek çalışıyor olabilirsiniz. Kendi gerçeklikten kaçış ve yüksek bir hayat yaşamak istiyorum. Size uygun istiyorum.

Bir ünlü ile cinsel ilişkiye hayal başarılı olabilmesi için sürücü gösterir. Sen bu ünlü ile ilişkilendirmek ne film düşünün veya bu ünlü olarak ipuçları ve başarı elde etmek istediğiniz kılan.

* Ayrıca bkz aktör / aktris.

Kereviz görmek için veya gerek fiziksel ya da duygusal temizlenmiş kereviz temsil yemek. Rüya da "maaş" bir kelime oyunu olabilir ve böylece mali endişelerinizi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder