25 Ocak 2013 Cuma

Rüya Tabirleri-12fb606f

denemek olduğunu gösterir kazmak için çabaları şeyler yolunuzu tesir değil. Eğer uzlaşma öğrenmek gerekir.

Görmek ya da dereotu rüyada yemek dereotu ruhsal ve duygusal koruma temsil eder. Olumsuzluk etmesini değil size.

Uyanık bir durum netlik eksik dim rüya loş olduğunu gösterir. Dökmek biraz ışık ya da bu konuda bakış açısı gerekiyor. Alternatif olarak rüya aptal ya da aptal olan biri için bir metafor olabilir.

Dime için hayalinizdeki bir kuruş cinsinden 10 ve böylece kapatma güç ve büyük bir kazanç anlamına gelir bkz. Alternatif olarak rüya para sorunları gösterir. Bazı ciddi tasarruf yapmanız gereken İfadeler de düşünün "Dur bir kuruşa" demek bir şey aniden ya da hızlı bir şekilde biten veya "dime bırak" başkasının ihtiyacı çekinmeden eğilimindedir için her şeyi bırakarak demek.

Gamzeler için mutluluk sevinç ve zevk göstermek gamzeler hayalinizdeki bakın. İhtiyacınız biraz ciddiyetsizlik zevk ve hayatında kaygısız biraz eğlenelim.

Rüya bir yemek odası yemek odası için bilgi ve anlayış arayışı temsil eder. Hayatında önemli bir karar ulaşmak.

Akşam yemeği için rüya yalnız yemek yiyorsun hedefleri ve yaşam yönleri hakkında bazı ciddi düşünme yapmak gerektiğini gösterir. Alternatif olarak bağımsızlık veya sosyal beceri eksikliği temsil edebilir.

Diğer yemek yiyorsun rüya kabul veya diğerleri kişiler arası ilişkiler ve sosyal hayatında nasıl hareket anlamına gelir. Yansıtmak ve deneyimlerini paylaşmak için bir zamandır. O da herkes gibi eşit görmek önerir.

Dinozor için bkz eski bir tutum bir dinozor hayalinizdeki simgeliyor. Düşünme ve alışkanlıkları eski yolları atmak gerekebilir.

Eğer bir dinozor tarafından kovalanan hayal artık gerekli ya da yararlı olma korkusu gösterir. Alternatif olarak bir dinozor tarafından kovalanan hala geri size uğrak gelen eski sorunları yansıtabilir.

Su bir dalış için uygulayacağınız daldırma için rüya duyguların keşfediyoruz göstermektedir.

Eğer eşiniz daldırma rüya kendine güveni temsil eder. Sen bile biraz gösteriş. Alternatif olarak aynı zamanda cinsel ücret hissediyorsun gösterir.

Görmek ya da dalış rüyada yemek hayatında küçük bir ekstra lezzet için arzularınızı anlamına gelir. Biraz heyecan ve pizzazz arıyoruz. Sonra çift daldırma iseniz bencillik ve hoşgörü gösterir.

Görmek ya da bir diploma almak rüyada diploması tamamlanması ve/veya bir iş aferin için tanıma simgeliyor.

Diplomat diplomat olduğunu hayal bazı durum ya da bakım ve incelik ile sorun yaklaşım gerektiğini göstermektedir.

Tarifi Talimatları izlediğiniz rüya ihtiyaç ya da eleştiri kabul yeteneğini temsil eder. O da duygularını yetkilisi hakkında ilgilidir.

Rüya size veriyoruz yön hedef ve amaç için başvurun. Kendini gerçekleştirme yönünde bir yolu bulunmaktadır.

Kir için bkz taze hayalinizdeki stirred kir thriftiness ve frugalness sembolize eder. Kir da burada az onurlu ve dolambaçlı bir şekilde hareket etmiş durumda temsilcisidir. Gizlemek veya şüpheli davranış

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder