17 Ocak 2013 Perşembe

Rüya Tabirleri-87958db0

Ayrıca hayal kırıklıkları talihsizlik ve kötü şans sembolik.

Sokak lambası için bkz bir sokak lambası-hayalinizdeki ışık karanlık bazı durum döken gerektiğini gösterir. Alternatif olarak rüya sıkıcı ya da kasvetli bir evre geliyor göstermektedir.

Abajur için bkz bazı yoğun enerji veya güç koruma Aradığınız bir Abajur hayalinizdeki gösterir. Eğer kendinizi korumak ya da daha az belirgin azaltmaya çalışıyor olabilirsiniz.

Lanai için bakın veya bir lanai içinde olduğunuz rüya açık mayınlı ve kolay olduğunu gösterir. Eğer alıcı için yeni fikirler. Bir Hawaii Adası olarak bu kaçış ve günlük Sorumluluklarınız olsun gerek simgeliyor. Kendinizi bir tatil vermek.

Lance için bkz bir mızrak hayalinizdeki girişimi ve yönünü temsil eder. Eğer görme bir amaç ya da yolu üzerinde belirledik ve sağlam bir duruş sizin inanç alıyor. Lance da erkeksi güç sembolik ve fallik çağrışımlar olabilir.

Eğer bir mızrak tarafından yaralı rüya size bir kötü kararların yaptık ve sonuçlara bakacak gösterir.

Arazi-arsa rüya görmeye ihtiyaç daha topraklı ya da dünyaya temsil eder. Güçlü bir temel ve bazı istikrar arıyoruz. Alternatif olarak rüya gibi bir iş bir oyun vb bir bölümünde "ulaştıklarını" bir şey için bir metafor olabilir.

Kayalık ya da çorak arazi görmek için teşebbüslerin başarısızlık gösterir.

Rüyada görmek veya bir kara mayını mayın bazı aşırı basınç ya da stres altında olduğunu göstermektedir. Eğer hata yapma ya da bazı proje açma korku. Alternatif olarak bir kara mayını duygu ya da potansiyel patlayabilir değil düzgün açıklanan sorunları simgeliyor.

Açılış için bkz hayalinizdeki bir uçak iniş bir yolculuk veya bazı görevlerin tamamlanması anlamına gelir. Kontrol dışı hissettim bazı sorunları şimdi topraklanmış.

Rüya içinde bir landau biniyor Landau için yürekli bir companionships temsil eder.

Hayalinizdeki devrilmiş bir landau görmek için iyi günler yaklaşık bir ani sona olduğunu gösterir.

Ev sahibi için bkz hayalinizdeki ev sahibi kendinizi her zaman kontrol bölümü temsil eder. Bu rasyonel ve sorumlu tarafa ifade eder. Belki akıl belirli alanlarında daha fazla kısıtlama ve kontrol göstermek gerekir.

Hayalinizdeki çeşitli manzara hayal peyzaj için hayatında ya da ilişkileri içinde nerede olduğunuzu gösterir. Dünya ve etrafınızdaki geri kalanı ile ilgili olarak kendinizi nasıl görüyorsunuz Manzara içinde neler olup bittiğini ve nasıl o kendi uyanma yaşam paralel düşünün. Özellikle kısır ya da kuru bir landscape aşk hayatında memnuniyetsizlik gösteriyor. Freud göre insan vücudu için hayal peyzaj simgeliyor. Yumuşak hatları ile bir manzara kayalık bir manzara erkek vücudu temsil ederken kadın bedeni simgeler. Manzara çağıran duygularını da göz önünde bulundurun.

Şimdiye kadar değişen manzara hayal etmek psikolojik geçişler veya duygusal ilerleme gösterir. Bu hayatın çeşitli aşamalarında temsil eder. Alternatif olarak bu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder