17 Ocak 2013 Perşembe

Rüya Tabirleri-80ecd0d4

için oyunculuk ve kaygısız doğa simgelemektedir. Aynı zamanda bir çiçek dostluk anlamına gelir. Eğer bir köpek bakımı ise o zaman güvenilir ve güvenilir olduğu anlamına gelir. Diğerleri özellikle zor zamanlarda güvenebileceğiniz.

Rüya yenidoğan yavru bir çöp görmek için bir fikir geliştirmek olmuştur veya geliştirmek için alacağı süreyi göstergesidir. Eğer zaman yaklaşık tutarını vermek yavru sayısına bak.

Satın alma

* Alış bakın lütfen

Mırlamak

Hayalinizdeki bir mırıltısı dinlemek için hayatında memnuniyeti memnuniyet ve rahatlık anlamına gelir. İşler senin için iyi gidiyor. Rüya da "saf" olan bir cinas olabilir.

Çanta

Bakın ya da rüya bir çanta taşımak için sırları arzuları ve özenle saklanan ve korunan ediliyor düşünceleri temsil eder. Bu kimlik ve benlik duygusunu sembolize eder. Ayrıca zihin ve duygu durumunuzu göstergeleri için çantanızda durumu düşünün. Alternatif olarak bir çanta kadın genital ve rahim simgelemektedir.

Eğer çantanızda kayıp olduğunu hayal etmek güç ve kontrol kaybı gösterir. Sen gerçek kimlik ile olan bağlantılarını kaybetmiş olabilir. Eğer bir çanta bulursanız o zaman kendini yenilenmiş bir anlamda temsil eder.

Boş bir çanta görmek için güvensizlik ya açığına duyguları temsil eder.

Takip

Birisi ya da bir şey peşinde olduğunu hayal için belirli bir bakış açısı veya fikri kabul etmediği belirtir.

Birini ya da bir şey peşinde olduğunu hayal etmek size güç ve etki engellenmesini önerir. Sen güçlü yeniden değerlendirmek ve daha değerli bir şey çabaları konsantre olmamız gerekiyor.

* Lütfen Rüya Moods 'Ortak Düşler bkz Chase

Irin

Rüya irin görmek için size duygu bazı yönlerini ifade etmek gerektiğini göstermektedir. Bazı önyargılar tutum ya da serbest çalışan diğer bazı olumsuz duygu barındıran olabilir. Siz bu duyguları kabul ve onlarla uğraşmak gerekir. Ayrıca iltihap bulunduğu gövde üzerinde bir sembolizmi düşünün.

Itmek

Eğer bir şey bastırıyor olduğunu hayal etmek enerji çaba cesaret ve motivasyon simgelemektedir. Hayatta başarılı olmak için yeni bir sürücü var. Siz ya da hayatında biri bir "çocuk oyuncağı" olabilir ne de göz önünde bulundurun.

Eğer itilir veya itiliyor hayal için bir şey yapıyor coerced edildiğini göstermektedir. Sen çok baskı karşı karşıya. Alternatif olarak rüya bir görevi tamamlamak için yeterli zaman yok anlamına gelir. Mükemmellik için uğraşıyorsun.

Ups itin

Rüyanda push up yapmak için daha fazla inisiyatif alması ve bu başarılı almak gerektiğini gösterir. Senin potansiyelin değerlendirilmesi ve daha iddialı olmak zamanıdır. Özellikle tek elle push up yapıyoruz o zaman kendinizi daha iyi uygulamak gerekiyor demektir.

Pushpins

Rüyanda pushpins görmek veya kullanmak için gözlerinizi açın ve size önünde ne bakmak gerektiğini göstermektedir. Sen düz görünümünde olan bir şey bakan olabilir.

Macun

Eğer macun kullanımı olduğunu hayal etmek Bazı durumlarda kişi ya da hala kalıplama ve şekillendirme bu ilişkiyi temsil eder. Ayrıca

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder