17 Ocak 2013 Perşembe

Rüya Tabirleri-6c9fe084

Sen sadece hareketleri geçiyor.

Uykulu

Rüyanda uykulu hissetmek için bir fırsat işlem yapmayız eğer senden geçmesine izin olduğunu göstermektedir. Sen çevresi daha fazla dikkat etmeleri gerekiyor. Belki biraz alan veya konuda bilgi veya farkındalık eksiktir.

Kollu

Rüyanda kollarınızı fark yapmak için orada düşmanları veya haters karşı kendinizi korumak gerekir önerir. Rüya da kollarınızı sıvayın ve öncesinde bazı zor işleri için hazırlamanız gereken bir metafor olabilir.

Slayt

Eğer ya da birileri bir slayt üzerinde olduğunu hayal etmek size uyanma hayatında bazı istikrarsızlık yaşıyor olduğunu gösterir. Bir durum veya ilişki üzerinde kavrama kaybetti.

Eğer kayma olduğunu hayal etmek kontrol kaybına temsil eder. DreamMoods.com tarafından anlamları

Balçık

Rüya balçık görmek veya hissetmek için birileri güven yerleştirmek için yetersizlik gösterir. Bazı biri bir sümük topu olduğu için rüya bir metafor olabilir.

Sapan

Bakın ya da rüya bir sapan ile oynamak için çocukluk olumsuz yönlerini temsil eder. Bir şey hakkında savunma hissediyorsun. Rüya çocukluk deneyimlerinizi taklit bazı uyanık çatışmanın getirdiği olabilir.
Daracık

Bakın ya da rüya bir Slinky oyuncak ile oynamak için herhangi bir durum için esneklik ve uyum gösterir. Aynı zamanda hızlı bir şekilde işlem yapmak için yeteneğini gösterir.

Kayma

Bir şey üzerinde kayma olduğunu hayal etmek size kendinizi gerçekten yapmak istemediğiniz bir şey yapmak zorunda olduğunu göstermektedir.

Yalnızca bir kayma giyiyor olduğunu hayal etmek sizin bireysellik temsil eder. Sen de herkes gibi olmamaya çalışıyorum ve kendi yolunuzu bulmak isteyen vardır. Kendi inançlarını ayakta cesaret gösteriyor. Alternatif olarak bir kayma giyiyor kez bilinmeyen kendinizi bir parçası açığa olduğunu gösterir.

Terlik

Bakın ya da rüyada terlik giymek için sizi halsiz ve / veya güvensiz hissediyorsun öneririz. Sen bazı durum güçlü bir dayanak yok olduğunu hissediyorum. Alternatif olarak giyen terlik evcilleşme kolaylık konfor ve / veya gevşeme temsil eder. Bu rüya sembol dinlenmek gerekir anlamına gelebilir. Yoksa çok rahatlatıcı ve tembel ediliyor.

Kaygan

Eğer kaygan bir zemin üzerinde yürümeye olduğunu hayal etmek biraz çaba ilerleme eksikliği gösterir. Sen elbette yeniden düşünmeye ihtiyacımız var. Alternatif olarak dikkatli simgeliyor. Sen ne dersen de dikkatli olmak gerekir ve yapılacak aksi halde sorun kendinizi alabilirsiniz.

Kumar makinesi

Bakın ya da rüya bir slot makinesidir oynamak için size harcama konusunda daha dikkatli olması gerektiğini göstermektedir. Yoksa daha üretken bir şey için zaman ve enerji ayırması gerekir. Alternatif olarak bir slot makinesi şans ve şans simgesidir. Belki rüya bir şey bir kumar almaya sizi anlatıyor. Onun için git.

Tembellik

Rüyanda bir tembellik görmek için bir durum karşısında pasifliği gösterir. Kendini savunmak ve varlığı bilinen yapmak gerekir. Sloth da yumuşaklığı tembellik ya hırs eksikliği sembolik.

Slow Motion

Eğer yavaş hareket ettiğini hayal etmek güçsüz endişeli ve sinirli duygu olduğunu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder