25 Ocak 2013 Cuma

Rüya Tabirleri-b6c6f59a

sert ve gidiş sınırlar itmek olduğunu göstermektedir. Kendinizi fiziksel zorluklar zorluklara ve hatta hastalık doğru sürüş tehlike demektir. Kendin daha iyi ya da alternatifleri ve seçenekler yeniden değerlendirmek gerekiyor. ruya tabileri dream hakkında kahvaltı kahvaltı için yeni bir proje ya da hayatında yeni bir sahnenin başında gösterir. Alternatif olarak fikrinizi zaten öncesinde sabah kahvaltı yapmak ne düşünüyor olabilir. Bu kısacık düşünceler rüya yansıtılması için nadir değildir. Meme besleme için meme besleme ya da Hemşirelik olduğunu ruya tabileri rüya Sevecenlik sevgi nurturance ve ana gibi sevgi simgeliyor. Kavramak iyi şeyler olacak. Alternatif olarak rüya kim içinde sır dikkatli olmak gerekir öneriyor.

Kimse görmek için emzirme size kendinizi bir gizli yönü beslenmesi gösterir. ruya tabileri * lütfen bakın da emziren.

Almak ya da meme implantları var meme implantları rüya senin beden imajı sorunları bakın. Güvensiz ve size görünümünü hakkında bilinçli hissediyorsun. Eğer başkalarına ölçüm vardır değil. Alternatif olarak exp hayalidirsilin arzularınızı daha fazla cinsel ve/veya duygusal olabilir. Rüya da büyük göğüsler için bilinçaltı arzularını yansıtabilir. Meme pompası için bakın veya göğüs pompası kullanmak rüyada ruya tabileri setini nurturance ve sevgi vermek anlamına gelir. Göğüs görmek için veya bir zırh giymek rüyada ruya tabileri sevgi ve keder kendinizi korumak çalıştığınız göstermektedir. Duygusal korunmak gerektiğini hissediyorum. ruya tabileri göğüsler için bkz göğüsler hayalinizdeki ilkel beslenme ve gereksiniminize emzirdi ve bakım sembolize. Göğüsler Annelik nurturance ve çocuk bağımlılık gösterir. Alternatif olarak göğüsler cinsel uyarılma ve ham enerji gösterir.

Çıplak göğüsler görme de maruz kalma duygusu ve gizlilik göstermek. Özellikle bir kadın bir kadın/anne olma hakkında endişeler rüya gösterebilir. nefesinizi tutmaya çalıştığınız ya da nefes nefese olduğunuz ruya rüya tabileri nefes için bazı korku gerginlik yaşandığı vardır ya da uyanık hayatında yeni bir durum ile ilgili korku gösterir.

Ağız kokusu olduğunu hayal öneriyor içine veya kalabalık hissediyorsun. Belki birisi kişisel alanı işgal.

Nefesini tutarak rüya aklın inatçı durumunuzu gösterir. Görüşleriniz çok tek taraflı. Rüya başkalarının fikirlerini daha açık olmasını anlatıyor. bazı anksiyete gerginlik ya da uyanık hayatında yeni bir durum ile ilgili korku yaşıyoruz hızla nefes adlı tabileri nefes düş gösterir.

Sualtı nefes rüya bir geri çekilme rahim içine geri temsil eder. Bağımlı ve sorumlulukları arınmış olduğu bir duruma döndürmek istediğiniz. Belki de kendiniz için kendi ihtiyaçlarını karşılamak için çaresiz ve bakım hissederler. Alternatif olarak kendi duyguları batık.

Sen can't breathe rüya kendinizi bitkin hissettiğiniz gösterir. İnsanlar sık sık astım nefes almak mümkün olmayan rüyalar. yüklenmekte ruya tabileri Breathalyzer testi rüya yönetilen bir breathalyzer testi yaptıkları ya da kötü davranış ile yakalamak olduğunu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder