29 Ocak 2013 Salı

Rüya Tabirleri-9786da0a

dikkat çağıran olabilir.

Eğer bir pandomim olduğunu hayal etmek sesini duydum olmadığını gösterir. Ya da eylemleri yanlış anlaşılan ve yanlış ediliyor.

Pantolon

Bakın ya da rüyada pantolon giymek için bazı durum karşısında rol sorguluyorlar öneririz. Ek yorumun için pantolon malzeme ve renk düşünün. Alternatif olarak rüya bazı cinsel olsun ima edilebilir.

Kadife pantolon giymiş olduğunu hayal etmek için şehvetli tarafı anlamına gelir.

Külotlu çorap

Bakın ya da rüya bir külotlu çorap giymek için çekici cinselliği temsil eder. Külotlu renk düşünün. O çıplak veya bej renkli ise o zaman belirsizlik anlamına gelir. Siyah ise bunun ifade edilmesini bekleyen gizli cinselliği sembolize eder. Kırmızı ise o zaman açık cinselliği temsil eder. Külotlu bir çalışma yırtılmış veya var ise o zaman benlik saygısı ve düşük kendine güven eksikliği gösterir.

Papaya

Rüyanda papaya görmek veya yemek için sağlıklı bir cinsel dürtü gösterir.

Rahim kanseri teşhis testi

Eğer bir pap smear alıyorsanız hayal için vücudunuzun ve / veya cinsellik ile endişeleri gösterir. Siz güvensiz hissediyor. Alternatif olarak rüya sadece pap smear sonuçları ile ilgili veya bir pap smear için bağlı olduğu anksiyete temsil edebilir.

Kâğıt

Rüya boş beyaz kağıt görmek için hayatında yeni bir başlangıç ​​yapmak için arzu anlamına gelir. Bunu yazılı veya sanat yoluyla kendinizi ifade etmek gerekir. Alternatif olarak boş bir kağıt daha konuşkan olmaya çalışmak gerektiğini gösterir.

Rüyanda bir kağıt yığını görmek için seninle başa çıkmak zorunda olduğunu ezici sorumlulukları ve stres gösterir. Sen etkin eldeki sorunları ile ilgili değildir.

Rüyanda buruşuk kağıt görmek için terk fikirler simgeliyor.

Kesekâğıdı

Rüya boş veya katlanmış kağıt torba görmek için rahim sırlarını ve kadınsı temsil eder.

Hayalinizdeki bir dolu kağıt torba dışında sıradan görünebilir ama olağanüstü içinde olabilir bir şey ifade eder. Görmek için Diğer bir deyişle bir şey ya da dışarıdan görünüşe göre birileri karar vermeyin. Ek anlamlılık için çantada ne olduğunu düşünün.

Kağıt Uçak

Bakın ya da rüya bir kağıt uçak katlamak için sizin uçarı takipçiliği temsil eder. Sen hiçbir yere gitmek fikirler ile zaman harcıyorsun.

Kağıt Tabaklar

Hayalinizdeki bir kağıt tabak görmek veya kullanmak için geçici beslenme veya ödülleri temsil eder. Sonsuza dek gitti önce bir fırsattan yararlanmak gerekir.

Bir kağıt plaka üzerinde yazılı olduğunu hayal etmek kısacık bir fikir ya da hızlı bir şekilde iletmek için gereken bir mesaj anlamına gelir.

Kağıt Havlu

Bakın ya da rüya bir kağıt havlu kullanmak için bazı geçici gerilemeler yaşıyoruz düşündürmektedir. Size hayatınızı devam ettirmek için önce hızlı bir şekilde geçmişte sorunları temizlemek gerekir.

Ataç

Bakın ya da rüya bir ataş kullanabilmeniz için bir ilişkiyi bir arada tutmak için çalışıyoruz gösterir. Alternatif olarak bir ataş size hayatınızın bazı yönlerini düzenlemek için

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder