7 Mart 2013 Perşembe

Rüya Tabirleri-89657918

Birisi takip hayal etmek zor mücadele için şevk anlamına gelir.

Eğer paintball saplı ediliyor o zaman gizli tehlikeler simgeliyor.

Boya fırçası

Hayalinizdeki bir fırça görmek veya kullanmak için uyum ve yaratıcılık gösterir. Ayrıca sanatsal yeteneklerini semboliktir.

Boyama

Evinizin boyama olduğunu hayal etmek yeni bir projede başarı elde edeceğini göstermektedir. Hatta bir coveted pozisyonuna terfi olabilir. Eğer yaratıcılık ifade edilebilir. Alternatif olarak rüya bir şey örtbas olduğunu gösterir. Başkasının ev boyama ise o zaman size yakın birisi size bir şey sakladığını düşündürmektedir. Ayrıca herhangi bir ek önem belirlemek için boyanın rengini düşünün. Örneğin kırmızı renkli boya kasaba kırmızı boya ve hapsedilmiş heyecan salan anlamına gelebilir.

Boya giysinizde kazanılmış olduğunu hayal etmek çok kolay senin hakkında eleştiri tarafından rahatsız anlamına gelir.

Hayalinizdeki bir resim görmek için yaratıcılık ve kendini ifade etmesi için ihtiyaç gösterir. Boyama sezgi ve iç gerçekleşmeleri semboliktir.

Bir resim boyama olduğunu hayal etmek daha yaratıcı tarafı ifade etmek gerektiğini gösterir.

Çiftleri

Rüyanda şey bir çift görmek için hayatınızda denge ihtiyacı temsil etmektedir. Çifti hayat arkadaşı ya da ruh eşini sembolik olabilir.

Pijama Partisi

* Sleepover bakın lütfen.

Pijama

Bakın ya da rüyada pijama giymek için biraz dinlen dinlenmek ve almak gerektiğini göstermektedir. Eğer kamu pijama giymiş olduğunu hayal ediyorsan Özellikle o zaman hemen önünüzde olabilir önemli bir şey farkında olduğu anlamına gelir. Tamamen etrafında ne olup bittiğini dikkat olmadan hayat kopuyor.

Saray

Rüyanda bir saray görmek için zenginlik ve ün simgesidir. Sen tam potansiyelini kullanmak için hazırız.

Eğer bir sarayda yaşıyorsanız o zaman başarı sizin ulaşabileceğiniz doğru olduğunu belirtir.

Soluk

Solgun sembolize hastalık felaket ya da korku olduğunu hayal etmek. Bazı durum ya da ilişki duygusal drene edilir.

Bıktırmak

Hayalinizdeki bir pall görmek için ölümü falan sonuna sembolize eder. Alternatif olarak rüya sen yüzleşmeye hazır olmadığı bazı duygu ya da hayatınızın yönünü gizlemek veya bastırmak için çalışıyor olduğunu gösterir.

Bir tabut pall yükseltmek olduğunu hayal etmek kötü haber ölüm ya da keder anlamına gelir. Alternatif olarak rüya bazı derin duygu ortaya çıkarmak için hazır olduklarını gösteriyor.

Tabutu taşıyan kimse

Hayalinizdeki bir tabutu taşıyan kimse önerir görmek için sizi kontrol Öfkeni tutmak zorunda olduğunu gösterir.

Tabutu taşıyan kimse rüya bir tabut taşıyan ise o zaman hayatınızdaki değişiklikleri yansıtır. Belki yeni bir kariyer yeni bir ev ya da yeni bir yaşam yoluna geçiyoruz.

Palet

Hayalinizdeki bir palet görmek için sanayi ve el emeği simgeliyor.

Palmiye

Rüyanda avuç fark için açık oldukları özellikle eğer cömertlik ve açıklık temsil eder. Sen her zaman başkalarına yardım için hazırız. Eğer avuç kapalı olduğunu hayal ederse o zaman gizlemek veya korumak için çalıştığınız bir şey var demektir. Alternatif olarak hurma hayal kendi elinde güç sahibi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder