12 Mart 2013 Salı

Rüya Tabirleri-1411e5cb

ve hangi konular üzerinde odaklanmak gerekiyor. Kendi yetiştirilen çocuklar hala çok genç olduğunu hayal hala genç ve bağımlı görmek onları olduğunu gösterir. Gerekli ve önemli hissetmek istiyorum.

Rüya çocuk izliyor ama onlar orada bilmiyorum bazı gizli bilgi ya da tanımak için başarısız olduğu bazı gizli yetenek için bir metafor olduğunu.

Rüyada bir çocuk kaydetmek için yok bir bölümünden kendinizi kaydetmek için girişimleriniz anlamına gelir. Eğer bu hayal senin çocuklar ayrılır sonra bu hata bazı kişisel çaba ya da yaşadığınız bazı ideal bir engel simgeliyor.

Rüyada biber yemek ya da biber yoğun tutku ve ham duygu simgeliyor. Rüya da "soğuk" olduğu için bir metafor olabilir.

Üşüme titreme rüyada almak için korku anlamına gelir. Alternatif olarak bu kayıtsızlık bazı durum ya da kişi temsil eder. Rüya gerçek bir fiziksel tepki olabilir belki de battaniye senden düşmüş. Ya da rüya "chill out" ya da sakin gerektiğini gösteren bir metafor olabilir.

Chimera için bkz bir kuruntu hayalinizdeki karmaşa duygusu temsil eder. Düşünce ve duygularını sıralamak gerekir.

Hayalinizdeki melodiler duymak çanları huzur sembolize. Alternatif olarak özel dikkat etmeniz gereken bir şey olduğu anlamına gelir.

Baca için bkz bir baca hayalinizdeki sıcaklık gelenek ve aile değerleri temsil eder. Alternatif olarak bir baca çük simgeler. Baca sigara sonra cinsel yayın temsil ettiği bu yüzden. Sonra sigara içmemek cinsel gerilim ya da cinsel sürülmesi ihtiyaç gösterir. Baca çöktü iktidarsızlık anlamına gelir.

Baca süpürme ki rüya delik sizin sıkıntılarınızı ve açık dışarı şeyler almak için ihtiyaç gösterir. Bu tüm olumsuzluk ve / içinde tutuyorsun suçluluk açıklaması gerekiyor.

Şempanze için bkz bir şempanze hayalinizdeki ne gerçek olduğunu düşündüm aslında olmadığını göstermektedir. Bir sorun over-thinking.

Çene uyarı hayalinizdeki çene esneklik ve sıkıntı geri sıçrama yeteneği anlamına gelir. Çene genellikle karakter gücü simgeleyen ve çözmek. Belki de "senin çene tutmak" ve iyimser olmaya devam gerekir.

Chipmunk için bkz Eğer geçmişe tutuyorsun ve gidelim öğrenmek gerekir bir chipmunk-hayalinizdeki öneriyor.

Görmek rüyada bir chiropractor chiropractor için destek ve tavsiyeler istiyorlar öneriyor. İhtiyacınız olduğunda yardım istemeye korkmayın Bunu zayıflık işareti değildir.

Rüyada görmek veya bir keski keski inci gösterir.de zorla yüzey veya engel bir durum ya da sorun çekirdek almak için kırmak gerekiyor.

Görmek ya da Frenk soğanı rüyada yemek frenk soğanı başkaları ile iyi geçinmek öneririz. Rüya uyum ve denge simgeliyor.

Çikolata çikolata hayalinizdeki seviyorum kutlama ve self-reward anlamına gelir görmek için. Bu da size çok fazla aşırılıkları ve bazı kısıtlama uygulamaya gerek düşkünlük göstermektedir.

Rüyada çikolata yemek size kendi duygusallık kucaklayan gösterir.

Çikolata süt için bakın veya içki çikolata süt hayalinizdeki yaşam hakkında iyi hissediyorsun anlamına

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder