27 Mart 2013 Çarşamba

islami rüya tabirleri-50f83e45

bir mintan giymek sıkıntı içinde bulunduğunuza işarettir. Bu sıkıntıdan kurtulmak için rüyada giyilen mintanın yırtılmış olması gerekir. Rüyasinda gömlek giydigini görmek yakinda bir sikintiya düsecegine isarettir. Üzerinden gömlegi çikarmak bu rüyanin aksiyle yorumlanir. Gömlek ütüledigini gören sikinti-dan kurtulmak için çare ariyor demektir. Ütülü ve temiz bir göm-legi dolaba kaldirmak sikintilardan kurtulacagina isarettir.
Minyatür Rüyada minyatür bir resim görmek rüyayi görenin gereginden fazla duygulu bir kisi olduguna yorumlanir.
Miraç Rüyada mirac etmek ve Allah'a dua ettigini görmek hayra yorulan rüyalardan biridir. Dileklerinin yerine gelecegi manasina gelir. Mirac Hazreti Peygamber Efendimiz'in (SAV) sefaatine mazhar olacaginiza delalet eder. Miraç rüyasini gören kimse mutlaka bir Fatiha ile üç ihlas okumali ve temiz bir kalple dua etmelidir.
Miras Mirasa konmak yeni iş girişimlerine atılacağınızı ve başarılı olacağınızı işaret eder. Mirasa konmak yeni iş girişimlerine atılacağınızı ve başarılı olacağınızı işaret eder. Olduğu gibi çıkabilir.Rüyanizda bir akrabanizdan büyük bir mirasa kondugunuzu ve elinize çok para ve mal geçtigini görmek yakinda hafif bir kaza atlatacaginiza isarettir. Baska bir yakininizin mirasa kondugunu görmek uzakta bulunan bir akrabanizdan kötü bir haber alacaginiza delalet eder.
Mırıltı Dedikodu söylenti saklanması gereken haberdir.
Mirşid İnsanı doğru yola kılavuzlayan kimseyi görmek Hakka tabi olmaya kurtuluşa ve ebedi mutluluğa delalet eder. (Ayrıca Bakınız Evliya.)
Mis Bakınız Güzel Koku.
Mıs Rüyada mis görmek onu toplayan kimse için Hiristiyanlar taraf indan elde edilecek maldir. Rüyada misi erittigim gören kimse dünya metal için münakasa eder. Bazi tabtrciler dünyada mis ve tunç gören kimse düsmani bulunan bir kavimden kötü söz ve iftira isitir dediler.
Mıs (alaşım) Rüyada mis görmek onu toplayan kimse için Hiristiyanlar taratindan elde edilecek maldir. Rüyada misi erittigini gören kimse dünya metal için münakasa eder. Bazi tabirciler dünyada mis ve tunç gören kimse düsmani bulunan bir kavimden kötü söz ve iftira isitir dediler.
Misafir Tez zamanda ulaşılacak olan rızka Erkek çocuğa yahut sevinçli haberlere delalet eder.İnsanın hiç tanımadığı veya hoşlanmadığı kimselerle misafirliğe gitmesi aynen hoşlanmadığı veya sevmediği bir şahıs tarafından rahatsız edileceğine işarettir. Rüyada tanımadığı veya iyi duygular hissetmediği kimselere misafir olması yine sevmediği bir kişi tarafından rahatsız edileceğine yorumlanır. Gelen misafir temiz pak güzel yüzlü ise bolluk ve güzel haberdir.Rüyada bir sahsa misafir gelse misafirlerin geldigi taraftan rüya sahibi için çesitli haberlerin gelmesine isarettir. Eger misafir fakir ise zengin olur. Rüyada gelen misafir erkek bir çocukla müjdedir. Evinde hamile bulunmayan bir kimsenin rüyada misafir görmesi aceleten kavusacagi rizka isarettir.Rüyada evinize misafir geldiğini görmek malınızın artacağına misafirinize büyük ikramlarda bulunduğunuzu görmek yaptığınız iyliklerin karşılığını fazlası ile alacağınıza işarettir.
Misafirhane Köylerde bulunan odalar ve diğer misafirhaneler nöbet

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder