24 Mart 2013 Pazar

dini rüya tabirleri-01645452

gelmesine korku ve müjdeye isarettir.
Sure 099 zılzal Rüyada Zilzal sürcsini veya ondan bir parçayi okudugunu görmek rizka ve mala sahip olmaya isarettir.
Sure 100 adıyat Rüyada Adiyat süresini veya ondan bir parçayi okudugunu görmek Allah'i çok zikretmeye uzun ömre hayir ve iyilik yapmaya isarettir.
Sure 101 karıa Rüyada Karia süresini veya ondan bir parçayi okudugunu görmek sevinç ve müjdeye takva ve ibadet sahibi olmaya isarettir.
Sure 102 tekasur Rüyada Tekasür süresini veya ondan bir parçayi okudu-günü görmek çok mal île riziklanmaya ve dünya için mal biriktirmeye isarettir.
Sure 103 asr Rüyada Asr Suresinl okudugunu görmek müjdeye kazanç ve menfaate düsman üzerine galibiyete sabirli olmaya ve hak olani tavsiyece isarettir.
Sure 104 humeze Rüyada Hümeze süresini veya ondan bir parçayi okudugunu görmek selim kalbe mal biriktirip hayir yolunda harcamaya isarettir.
Sure 105 fıl Rüyada Fil süresini veya ondan bir parçayi okudugunu veya üzerine okundugunu görmek düsmana galip gelmeye zafere ve hacca gitmeye isarettir.
Sure 106 kureys Rüyada Kureys süresini veya ondan bir parçayi okudugunu görmek halkin arasini islah etmeye kolay rizka muhtaçlan gözetip yedirmeye ve sefer ettiginde çok menfaatll seylere sahip olmaya isarettir.
Sure 107 maun Rüyada Maun Suresinl veya ondan bir parçayi okudugunu görmek komsusu arkadasi ve herkesi faydali ve razi kilmaya isarettir.
Sure 108 kevser Rüyada Kevser suresini veya ondan bir parçayi okudugunu veya üzerine okundugunu görmek çok kurban kesmeye zenginlige ve her iki dünyada da çok hayra nail olmaya isarettir.
Sure 109 kafırun Kafirün süresini veya ondan bir parçayi okudugunu görmek kafir ve münafiklara karsi cihad etmeye.dinin saglam olmasina ve halis imana isarettir
Sure 110 nasr Rüyada Nasr süresini veya ondan bir parçayi okudugunu görmek düsmanlar üzerine galip gelmeye kiyamet gününde Allah'in Resulü ve sehitlerle beraber olmaya isarettir.
Sure 111 tebbet Rüyada Tebbet süresini veya ondan bir parçayi okudugunu görmek az çocukla riziklanmaya ve uzun ömre isarettir.
Sure 112 ıhlas Rüyada Ihlas süresini veya ondan bir parçayi okudugunu görmek yüce Allah'i zikretmeye duanin kabul olmasina hakkin yardimina ve Ism-i Azama nail olmaya isarettir.
Sure 113 felak Rüyada Felak süresini veya ondan bir parçayi okudugunu veya kendi üzerine okudugunu görmek halinin güzelligine düsmana galip gelmeye Allah tarafindan naminin yüceltilmesine bütün kötülüklerden mu-hafazaya ve Ism-i A'zam ile riziklanmaya isarettir.
Sure 114 nas Rüyada Nas süresini veya ondan bir parçayi okudugunu veya Üzerine okundugunu görmek rüya sahibinin arzu ve isteklerinin gerçekles-mesine düsmana galibiyete seytanin kötülüklerinden emin olmaya isarettir.
Süre tanımak Bakınız Mühlet Vermek.
Sureler (Herbir sureyi ismi ilede arayabilirsiniz) 1- Fatiha Suresi Rüyada Fatiha Suresini okumak hayirli Islere nail olmaya dualarin kabulüne bazen de haccetmeye isarettir. Rüyada

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder