10 Mart 2013 Pazar

Rüya Tabirleri-247f0cbf

gerçeği saklamaya çalışıyor olduğunu gösterir. Alternatif olarak rüya kabul etmek daha kolay bir şekilde çirkin gerçeği sunmak için çalışıyoruz olduğunu göstermektedir. Eğer sarma ve sarma kağıdı renk veya desen ne düşünün. Rüya "rap" ve bir şey hakkında konuşmak kadar ihtiyaç bir cinas olabilir.

Çelenk

Hayalinizdeki bir çelenk görmek için onur kutlama süreklilik veya eksiksizliği simgeliyor. Alternatif olarak bir çelenk üzüntü ve yas temsil eder. Sen kendine acıma içinde yuvarlanıp duruyoruz. Rüya bazı ilişkinin bittiğini işaret eder.

Birisi bir çelenk vermek için o kişiyle olan bağı ifade eder.

Enkaz

Rüyanda bir enkaz görmek için engelleri ve hedeflerinize doğru engelleri temsil eder. Size herhangi bir ilerleme olmadığını geri düzenlenen ya edildiğini hissediyorum.

Çalıkuşu

Hayalinizdeki bir çalıkuşu görmek için iyi şanslar simgeler.

İngiliz anahtarı

Bakın ya da rüya bir anahtarı kullanmak için bir durum veya ilişki düzeltmek için arzu gösterir. Bunu tamir ve sırayla şeyler geri koymak için işinizi olduğunu hissediyorum.

Güreş

Eğer güreş olduğunu hayal etmek sizin kişisel veya mesleki hayatında bir sorun ile boğuşuyor olduğunu göstermektedir. Sen kontrolü geri getirilmesi gerekiyor fikir ve alışkanlıkları ile ilgileniyor.

Kırışıklık

Hayalinizdeki bir kırışıklık görmek için eski veya bilge alma duygularını temsil eder. Ayrıca size geçmiş deneyimlerinden öğrendikleri şeyleri sembolize eder.

Bilek

Rüyanda bileğinizin fark etmek aynı zamanda verimliliği ile eğlenceli ve heyecan birleştirmek için yeteneğinizi temsil eder. Sen başkalarının dikkatini çekmeye ve onları da elde edebiliyoruz.

Rüya bir yaralı veya sargılı bilek görmek için bir üretkenlik kaybı olduğunu gösterir. Bir dengesiz bir ya da tek taraflı bir ilişki içinde bulunmaktadır. Özellikle bileklerini yaralı olduğu takdirde o zaman yeterince başkalarına uzanarak değil anlamına gelir. Alternatif olarak rüya size göre daha fazla alıyor düşündürmektedir.

Yazı

Yazmakta olduğunuz hayal etmek biriyle ya da bilinçli zihin ile iletişimi gösterir. Alternatif olarak yazılı karar veya yaptığınız bir hata bir hata anlamına gelir. Rüya da size siyasi görüşleri doğru yaslanmış olduğunu "doğru" ya da olduğu bir metafor olabilir.

Rüyanda eski yazıları görmek için öğrenmek ve geçmişten anlaman gereken bir şey var olduğunu göstermektedir.
Y

Rüyanızda Y harfi görmek için yapmanız gereken bazı karar gösterir. Bu yol bir çatal veya seçtiğiniz gereken bir yolu temsil edebilir. Y harfi de "neden" bir cinas olabilir. Belki de sorgulamaya başlarlar gereken bir şey var.

Yat

Hayalinizdeki bir yat görmek için zenginlik zevk ve lüks simgeler. Size ücretsiz veya endişe ve kolaylığı bir yaşam peşinde. Sen eğlence takipçiliği daha fazla zaman ayırabilmek istiyorum. Sadece bir süreliğine sakin ol.

Yak

Hayalinizdeki bir yak görmek için teklik ve güvenilirlik gösterir. Yak da çok fazla "yakking" bir cinas olabilir. Belki konuşmayı bırak ve daha dinlemeliyiz.

Tatlı patates

Rüyanda patates görmek veya yemek için duygusallık ve

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder