10 Mart 2013 Pazar

Rüya Tabirleri-142d4ea7

emme olduğunu hayal etmek fiziksel süzülmüş hissi ve / veya duygusal olduğunu göstermektedir. Sen çok bir durum ya da ilişki bir verenin olduğunu hissediyorum.

Süet

Rüyanda süet görmek veya hissetmek için bir seçenek olduğunu gösterir ama yine de sert kişiliği. Sen nazik bir cephe olabilir ama hala içeride dayanıklıdır. Alternatif olarak hayal da içgüdüsel ve hayvani doğası kaçar ve böylece cinsel anlamlara sahiptir.

Boğucu

Eğer boğucu olduğunu hayal etmek size bazı durum ya da ilişki ile boğdu veya ezilen duygu olduğunu gösterir. Bir şey ya da birisi geri çekiliyor. Sen stres ve gerginlik yaşanıyor.

Rüya birisi boğmak için bunu uyanık hayatında bu kişi hakim veya yenmek istediğinizi belirtir. Bu kişi aynı zamanda kontrol çalıştığınız kendi kendine bir yönünü temsil edebilir.

Şeker

Rüya şeker görmek veya yemek için size hayatta kendinizi inkar olduğunu zevkleri ve keyfi temsil eder. Bazen kendinizi şımartmak ve bunun sonuçlarından endişe etmemesi gerekiyor.

Hayalinizdeki bir küp şeker görmek için sizi aydınlatmak ve böylece ciddi olmaktan vazgeçtim gerektiğini göstermektedir.

Şekerkamışı

Eğer şeker kamışı yiyorsun olduğunu hayal etmek canlılık sağlık ve prestij anlamına gelir.

Intihar

Eğer intihar olduğunu hayal etmek uyandığın hayatı kaçmak için umutsuz arzu eder. Sen gel ve böylece kendinize saldırganlık dönüm olamayacağını suçluluk duyguları barındıran olabilir. Sen farklı bir açıdan sorunları yaklaşan başlamak gerekir. Alternatif olarak rüya size yepyeni bir kendinizi bir yönü iyi güle diyerek ve merhaba olduğunu göstermektedir. Bu kişisel bir dönüşüm ya da hayatınızda yeni bir aşamaya semboliktir.

Birisi size rüyada intihar görmek için o kişiye ait endişeleri vurgulamaktadır. Hangi özellikleri ve "öldürmek" ve kendi kendini yok etmeye çalışıyor olabilir bu kişi niteliklere düşünün. Belki de bu insanlar gibi değildir ve kendi kendini içinde bu özelliklerin kurtulmak için girişimleri yapıyoruz umuyoruz.

Takım elbise

Eğer bir takım elbise giymiş olduğunu hayal etmek size kabul ve yetenekler ve beceriler anılmak istediğinizi gösterir. Sen farkedilmeden gitmek güç istemiyorum.

Bavul

Hayalinizdeki bir bavul görmek için bir çok oluşan birlikte kişi olduğunu gösterir. Sizin tutum ve kontrol davranışları tutun. Alternatif olarak bir bavul çok gerekli bir tatil ya da mola için ihtiyaç simgeliyor. Hayatında sahne değişikliği gerekiyor.

Kükürt

Rüyanda kükürt görmek için akıl yüksek düzeyde temsil eder. Siz de rasyonel tarafı olarak sezgisel yan güvenmemiz gerekiyor.

Sultan

Hayalinizdeki bir padişah görmek için sorumluluklarını ve beklentilerini ifade eder. Alternatif olarak padişahın hakim babanın sembolik olabilir.

Eğer bir padişah olduğunu hayal etmek kurşun arzularını ifade eder. Başkalarının size bakmak hissediyorum. Rüya Ayrıca size inanç ve diğerleri manzaralı çok saldırgan olduğunu bildiren olabilir.

Yaz

Yaz ile ilgili hayal için büyüme bilgi yüksek verimlilik hoşgörü ve olgunluk temsil eder. Sen anlayış sizin alemine genişletiyoruz. Bu sizin

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder