2 Mayıs 2013 Perşembe

Rüya Tabirleri-e1a9ebf7

simgeliyor.

Havuz

Rüyanda su havuzu görmek için size duygularını kabul ve anlamak gerektiğini gösterir. Dalış ve bu duyguları ile başa çıkmak için zamanı geldi. Alternatif olarak bir havuz temizlenmiş olmasını arzu gösterir. Sen geçmişte yıkayacak gerekir.

Eğer havuz oynamak veya çekim olduğunu hayal etmek için rekabetçi doğası temsil eder. Siz nazikçe kazanmak veya kaybetmek öğrenmek gerekir. Alternatif olarak çekim havuzunda uyandığın hayatı bir sorun daha sert konsantre gerekiyor demektir.

Havuz Tablo

Hayalinizdeki bir bilardo masası görmek için daha fazla işbirliğine göstermek gerektiğini göstermektedir. Belki birlikte "havuz" çabaları gerekir.

Yoksul

Eğer kötü olduğunu hayal etmek yetersizlikleri duyguları ifade eder. Size tam potansiyelini kullanarak değil ya da kendine değer hafife edilir. Alternatif olarak cinsel içerikli fakir sembolize ihmali olduğunu hayal etmek. Çok fazla sorumluluk alarak ve sizin cinsel kendini ikram olmadığını çok zor çalışıyor olabilirsiniz.

Patlamış mısır

Rüyanda patlamış mısır yemek veya yapmak için pozitif büyüme göstermektedir. Siz fikirlerle dolu. Bazı önemli gerçeği ya da gerçek rüya aracılığıyla size haberdar ediliyor. Mısır unpopped ise o zaman potansiyel simgelemektedir.

Papa

Hayalinizdeki bir papa görmek için ruhsal rehberlik inanç ruhsal ve temsil eder. Rüya bir ilham kaynağı olmak için hizmet vermektedir. Alternatif olarak kendi kendini haklı dar görüşlülük ve kibirli tavırlar gösterebilir.

Popeye

Rüyanda Popeye görmek için size sınırlarını aştığını olduğunu gösterir. Belki başkaları üzerinde görüşler veya inançlar zorluyor.

Kavak

Hayalinizdeki bir kavak görmek için hayat ve canlılık simgeliyor.

Haşhaş

Rüyanda bir haşhaş görmek için doğurganlık ve bereket simgesidir. Alternatif olarak rüya unutur veya affetmek için öğrenmek gerekir önerir. Sen geçmişte dışarı çıkmak ve geleceğe bakalım gerekir.

Haşhaş kırmızı ise özellikle o zaman yapmak veya yapılmış olması gereken bir fedakarlık gösterir. Aynı zamanda hatırlama semboliktir.

Buzlu şeker

Rüyanda bir popsicle görmek veya yemek için size serinlemek ve huyun elden çıkmak izin gerektiğini göstermektedir. Alternatif olarak bir popsicle fallus temsil edebilir.

Popüler

Eğer popüler olduğunu hayal etmek arzularını sevdim ve kabul edilmesi anlamına gelir. Başkalarının sana bakmak istiyorum. Alternatif olarak hayal güvensizliğinizden temsil eder. Bazı yinelenmesi cesaret ve diğerleri onay arıyoruz.

Porselen

Rüyanda porselen görmek veya dokunmak için pürüzsüzlük simgeliyor. İşler senin için iyi gidiyor. Alternatif olarak rüya da bazı hassas bir durum gösterebilir. Sen bakım ile tedavi etmek gerekir.

Sundurma

Sundurma hayal etmek sizin kişiliğiniz sosyal benlik sizin cephe ve nasıl başkalarına kendinizi tasvir eder. Sundurma durumu ve boyutunu düşünün. Kapalı bir sundurma rüya Özellikle gizlilik başkaları ve arzularını kendini uzak için eğilim göstermektedir. Sundurma açıksa o zaman giden doğa ve misafirperver bir tutum anlamına gelir.

Kirpi

Rüyanda bir kirpi görmek için kendiniz için dışarı bakmak ve duygusal veya psikolojik zarar kendinizi korumak gerekir önerir. Güven ve dürüstlük önemli niteliklerdir. Alternatif olarak

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder