4 Mayıs 2013 Cumartesi

Rüya Tabirleri-8f69bfe0

acı ekşi veya kapalı tatma ise o zaman bir şey ya da birisi sonuna kadar hayattan zevk engelliyor. Bir şey tam olarak kendinizi ifade etmekten geri düzenliyor.

Gündönümü

Yaz gündönümü hayal için bolluk ve bereketin simgesidir. Aynı zamanda aydınlanma temsil eder. Belki sizi rahatsız olan bir sorun ya da durum daha fazla açıklık var.

Sarıcı gündönümü hayal için bir yeniden doğuş ve yenilenme simgelemektedir. Rüya yeni başlangıçlar sinyalleri.

Sudoku

Bakın ya da rüya Sudoku oynamak için bir zihinsel meydan okuma ve karmaşık bir sorun ile karşı karşıya olduğunu göstermektedir. Vurgulanan sayı veya sayılar önemini düşünün. Rüya mali endişeler işaret edebilir ve nasıl numaraları sizin için çalışmasını sağlamak için çalışıyoruz.

Kanepe

* Kanepe bakın lütfen.

Beysbole benzer top oyunu

Eğer oynarken veya voleybol gözlediklerini hayal için kendi sınırlarını ve yeteneklerini içinde kalmak gerektiğini gösterir. Şeyleri aşırıya kaçmayın. Alternatif olarak softbol ilişkiler ve nasıl erkeksi yönleri (yarasa şekli) dişil yönlerini (top) muhalif olan simgeler.

Yazılım

Rüyanda yazılımı görmek için sizin kişilik özellikleri davranış ve alışkanlıkları temsil eder. Yazılım yapısı düşünün. Eğer yüklerken veya bilgisayarınıza yazılım indirirken hayal o zaman şeyler yapmanın farklı bir şekilde düşünme yeni bir yol uyum yeteneğini ifade eder. Alternatif olarak rüya penis için bir cinsel ima olabilir.

Toprak

Bakın ya da hayalinizdeki toprak ile temas halinde olması için büyüme ve doğurganlığı sembolize eder. Aynı zamanda yaşam için sağlam bir temel oluşturmaktadır. Sen pratiklik ile hedeflerinize yaklaşmak gerekir. Toprak sert ve kuru ise o zaman kendinize karşı dürüst olduğunu gösterir. Sen sert bir kabuk altında gizlemek için çalışıyoruz. Rüya da "kirli" ya da kusurlu bir şey benzer olabilir.

Güneş sistemi

Rüyanızda güneş sistemi görmek için size hayatınızın yönünü eksik olduğunu göstermektedir. Bir göçebe zihin var. Varsa M ** ds rüya sözlüğü rüya ek anlamlılık için belirli gezegen aramak.

Asker

Görmek veya rüyanda bir asker olduğunu hayal etmek disiplin yapısı sertlik ve sadık tutumu ifade eder. Başkalarıyla ilgili görüş ve duygularını empoze edilmektedir. Alternatif olarak bir asker sizin kendinizin bir konu üzerinde savaşa hazırlanıyor demektir. Sen inançlar değerler ve görüşler savunmak için ihtiyacı hissediyorum.

Eğer eski bir asker olduğunu hayal etmek için kararlar ve düşünme yolunuzu verim yeteneğini temsil eder. Eğer amaca doğru yaklaşım tarzımızı değiştirmemiz gerek.

Perende

Sizin ya da birisi takla yaptığını hayal etmek size aşan şeyler yapmak ister düşündürmektedir. Bazı kısıtlama göstermek gerekir.

Sommelier

Eğer bir sommelier olduğunu hayal etmek başkasının karar verme sürecinde rol senin temsil eder. Sen başkalarına tavsiye sunmayı iyi.

Rüyanda bir sommelier görmek için bazı karar veya hayatta almalısınız yönünde tavsiye arıyoruz belirtir.

Oğlum

Rüyanda oğlunu görmek için sizin için ideal umutları potansiyeli ve kendinizi genç kısmıdır. Öte

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder