8 Mayıs 2013 Çarşamba

Rüya Tabirleri-e54653d7

etmek başkalarına sizin düşünce ve kanaatlerin zorlama olduğunu gösterir. Çok zorba ve / veya çatışmacı vardır.

Hacim çok düşük olduğunu hayal etmek Birinin size anlatmaya çalıştığım ne yeterince dikkat edilmediğini ifade etmektedir. Sen işaretlerini açmıyorsun. Alternatif olarak rüya kaçırılmış fırsat anlamına ya da sol dışarı hissediyor.

Gönüllü

Bir şey için gönüllü ya da bir gönüllü olduğunu hayal etmek ihtiyacı başkalarına yardım değerini temsil eder. Belki birisi veya bazı durum yardım için çağırır. Ayrıca yardım sunmak için sadaka ve istekli gerektirir. Alternatif olarak rüya daha inisiyatif almak ve hayatınızı gidiyor yolu ile yer almak gerektiğini gösterir.

Kusma

Eğer kusma olduğunu hayal etmek size iğrenç hayatın bir yönünü reddetmek veya silmek gerektiğini gösterir. Eğer yüzleşmek ve sonra gitmesine izin gereken bazı duygular ya da kavramlar vardır.

Rüyanda birini kusma görmek için size yararlanmak için çalışıyoruz insanların hileli anlamına gelir.

Büyü

Eğer voodoo pratik olduğunu hayal etmek bilinçaltında çevredeki bazı negatif enerji savuşturmak için çalışıyor olduğunu göstermektedir.

Hayalinizdeki bir voodoo bebek görmek için kendinize bir ilkel ve karanlık yönünü temsil eder.

Girdap

* Kasırga bakın lütfen.

Oy

Eğer bir oy döküm olduğunu hayal etmek daha büyük bir gruba ait olma veya daha fazla kamu düzeyde karakterinizin bir yönünü geliştirmek için arzu anlamına gelir. Sen ya da kimse destek onay ve kabul arıyor. Rüya ayrıca zihninizi konuşma ve ses duyulmasını icar anlamına gelebilir. Sen kendi hayatını nasıl yaşaması gerektiği konusunda söz talep ediyorlar.

Oy Booth

* Anket Booth bakın lütfen.

Fiş

Rüyanda bir fiş görmek için bazı proje veya nedeni içine yatırım yaptık çaba ve çalışma simgelemektedir. Yeni fırsatlar sizin için kullanılabilir yapılıyor.

Taahhüdünde

Bir yemin yapıyoruz hayal ve başkaları etkileyeceğini yapılan bir sözü temsil eder. Rüya sözünü ve birisi üzdüm değil bir teyidi olduğunu. Özellikle dinleme ya da evlilik yemininin yapıyoruz hayal hayat arkadaşı için bir taahhüt anlamına gelir.

Yolculuk

Eğer bir yolculuk yapıyoruz rüya için kar kendini keşif ve hakediş anlamına gelir. Sen kendini keşfetme duygusal bir faz geçiyor. Eğer yolculuk ve seyahat yöntemi gördüğünüz sahne duygularını ruh hali ve şu anda karşılaştığınız durumlar yansımasıdır.

Röntgencilik

Eğer bir röntgenci olduğunu hayal etmek kendi arzularını ve fantezilerini korkuyor olduğunu göstermektedir. Ayrıca yakın bir ilişki veya durum korkuyor olabilir.

Akbaba

Hayalinizdeki bir akbaba görmek için saflaştırma ve içgörü simgelemektedir. Bu geçmiş deneyimler güncel bir durum veya sorun hakkında değerli fikir verecektir düşündürmektedir. Geçmişinden gelen öğrenin. Alternatif olarak bir akbaba birinin veya fırsatçı olmak olduğunu gösterir. Birisi sizi izliyor ve bir yanlış adım almak için bekliyor. Birisi size yararlanarak veya kullanmakta olduğunu hissediyorum. Bir "akbaba" olan birisinin metaforunu düşünün. Bazen bir akbaba da ölüm kıyamet günü veya yeniden doğuşun sembolüdür.

Vulva

Rüyanda

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder