13 Mayıs 2013 Pazartesi

Rüya Tabirleri-b77f4a0a

gösterir. Rüya yavaşlatmak için söylüyorum olabilir. ruya tabileri Breeze için hissediyorum hayalinizdeki bir esinti fikir ve küçük değişiklikler hareketini temsil eder. ruya tabileri demleyin demlemek rüyada bir şey sabır sıkı çalışma ve azim uzun vadede parasını öneriyor. Orada asılı ve hayatın izin vermeyin zorluklar ya da Engelli vazgeçirmek. Rüşvet için ruya tabileri rüya Eğer rüşvet kolayca etkilenir öneriyor. Belki diğerleri gerçekten istemediğiniz bir şey yapmaya ikna izin vardır. Güç toplamak ve kendiniz için ayağa kalk.

Birisi rüşvet hayal çok fazla başkalarının beklemek gösterir. Eğer çok zorlu olabilir. Eğer bir polis rüşvet o zaman buna inanıyor Eğer hayal özellikle eğer kanun veya kural vardır. Eğer sen-ebilmek almak uzakta olmak dürüst olmayan ve hilekar düşünüyorum. ruya tabileri tuğla için bkz bir tuğla hayalinizdeki bireysel fikir ve düşüncelerini temsil eder. Deneyim ve/veya keder sertleşmiş.

Bir tuğla kurduğunuz hayal zarar karşı kendinizi korumak için koyarak bir duvar duvar anlamına gelir. Eğer kendinizi izole etmek çalışıyoruz. Alternatif olarak bir tuğla dış sabit ama hala iç hassas olabileceğini de gösterebilir. ruya tabileri Gelin için bkz bir gelin hayalinizdeki bir Birliği ya da ortaklık simgeliyor. tarafından gelin ona düğün vurulur DreamMoods.com için rüya anlamları kendinizi bir kadınsı yönünü ani sonuna geldiğini göstermektedir.

Eğer tek ve bir gelin olduğunuzu hayal evlilik arzularını temsil eder. Alternatif olarak bunu kendiniz hakkında en kadınsı nitelikleri temsil edebilir. Rüya saflık ve bakire nitelikleri de sembolize. ruya tabileri damat ise kadın ve sonra kararlı bir ilişki içinde olmak ya da evli arzu temsil ettiği bir damat rüyada görmek. Eğer bir ortaklık için arıyorlar. bir gelinlik olduğunuzu ruya tabileri rüya gelinlik için giderek kötüleşen bir aşk anlamına gelir. Ayrıca eski atasözü "her zaman bir nedime asla bir gelin" düşünün. Eğer bir taahhüt ilişkisi içinde olmayı arzu ifade. ruya tabileri Köprüsü köprü geçiş ki rüya önemli bir karar ya da hayatında önemli bir kavşak anlamına gelir. Bu karar ufuk zenginlik ve refah dolu bir olumlu bir değişim olacağına. Köprü nerede yeni bir aşamaya taşımak hayatta bir geçiş dönemi temsil eder. Köprü su üzerinde ise sonra geçişinizde duygusal bir olacağını göstermektedir. Köprüden ve suya düşmek ise rüya senin uzun izin gösterirOtions geri ve ileri hareket etmesini önlemek sen tutun. Alternatif olarak köprü "köprü" ya da iki şey birbirine bağlamak çalıştığınız gösterebilir.

Bir halsiz hayal köprü size herhangi bir önemli değişiklik hayatında şu anda düşünmek değil olduğunu gösterir.

Köprü görmek için önemli bir fırsat geçmek izin rüya çöküşü anlamına gelir. ruya tabileri ** anlamı içinde görmek "Tanrı öldü" başlığı için

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder