14 Mayıs 2013 Salı

islami Rüya Tabirleri-b977d5aa

rüya. arkada olan hastaliga isarettir.Çok büyük hayal kırıklığına uğrayacak ve mutsuz olacaksınız. Garip ve esrarengiz arkadaşlardan uzak durun. Sağlığınıza dikkat edin.Rüyada vücudunuzda yara olmadığı halde kan görmek zarara uğramaya rüşvet almaya ve rüşvet teklif etmeye kanın yaralardan aktığını görmek üzülmeye kan içmek haram mala ve haksız yere kan döküleceğine ağzınızdan kan geldiğini görmek iftaira atacağınıza ve yalan söyleyerek birini kandıracağınıza damarlarınızdan kan aktığını görmek zengin iseniz fakir düşeceğinize fakir iseniz zengin olacağınıza erkeklik organından kan geldiğini görmek evli iseniz eşinizin çocuğunu kaybedeceğine bekar iseniz bir zarara uğrayacağınıza makattan kan geldiğini görmek sağlığınızın bozulacağına ve kederleneceğinize bir yarde birikmiş kan görmek görülen yerde haksızlıklar olacağına kan gölü veya çeşmeden kan akığını görmek görülen yerde kan döküleceğine burnunuzun kanadığını görmek üzüntülerinizin sona ereceğine burnunuz çok fazla kanarsa zarara uğrayacağınıza işarettir.
Kan aldırma Rüyada kan almak kötülükten ve hastalıktan kurtulmasına işaret eder. Alınan kan sağ elde olursa gelirinin artacağına ve geçim sıkıntısı çekmeyeceğine yorumlanır. Rüyada kan almak kötülükten ve hastalıktan kurtulmasına işaret eder. Alınan kan sağ elde olursa gelirinin artacağına ve geçim sıkıntısı çekmeyeceğine yorumlanır.
Kan aldırmak Hoş olmayan söz işitmeye aldırdığı kanın siyah ve koyu renk çıktığını görmek manevi dirliğe ve vücut sıhhatine Sağ tarafından kan aldırmak malın sol taraftan kan aldırmak dost ve tanıdıkların armasına Kan almaya ya da aldırmaya niyet etmek günahlardaan tövbe etmeye Kan alınmak amacıyla neşter vurulduğu ya da gerekli işlemler yapıldığı halde kanın çıkmadığını görmek işlerin bozuk olmasına Çocuğun kan aldırması sünnet olmasına mahkumunki hapisten kurtulmaya genç kızın kan aldırması evlenmesine Tanımadığı kadının kendinden kan alması bahtın açılmasına Kan aldırmak şirket ortaklığına yolculuğa başarıya düşmanlığa emaneti iade etmeye sözleşme yazmaya memuriyete edebiyatçı ve yazarlarla sohbet emeye güzel iş ve davranışlara Kan alıcı insanları kötüleyen birine delalet eder.
Kan alıcı Rüyada kan alici görmek kötülükle yorumlanir. Rüyada bir kan alicinin damarindan enlemesine keserek kan aldigini görmek kendisini kötüleyen ve onu düsmanlarina gammazlayan biri olduguna eger damari uzun keserek kan aldigini görürse bu rüyanin aksine olarak onu herkese övüp ona saygi kazandiran bir kisi olduguna isarettir.
Kan almak Rüyada kan almak veya kan aldirmak bir memuriyetle tabir edilir. Rüyada vücudundan kan aldirdigini görmek kendisine bir seyin emanet olarak verilecegine veya kendisine bir belge verildigine yahut da evlenecegine delalet eder. Vücuduna nester vurularak kan alindigini gören bir kadinla evlenir. Evlendigi kadin kendisinden büyük miktarda mal ister. Nester vurulmamis ise kadin hiçbir menfaat görmeden onunla evlenir. Kan alici kisi ihtiyar biri ise bu rüyayi görenin ceddi olarak tabir olunur Eger onu taniyor ise. bu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder