27 Nisan 2013 Cumartesi

Rüya Tabirleri-7f15e843

öneriyor. Eğer bu deneyimlerini çizim ve mevcut durum içinde kullanmak için koyarak. Alternatif olarak rüya bereket sembolize.

Makale için bir makale yazarken rüya umutları hayalleri hedefleri ve arzuları temsil eder. Eğer hedeflerinizi gerçekleştirmek mümkün olmadığını bazı korku barındıran.

Senin el yazması bir yayımcı tarafından reddedilir hayal için bazı geçici gerileme anlamına gelir.

Geçerli hayat yolunuzu ihtiyaçlarını karşılama ve hedeflerinize gerçekleştirilmesinin sağlayacaktır görmek ya da hayalinizdeki bir harita çalışması için harita göstermektedir. O da kendini tanıma ve kendini keşif yolunda ayarlandığını gösterir. Anlama veya harita okuma sorunlar varsa o zaman o kayıp hissediyorsanız demektir. Hala gerçekten kendinizi ve yaşam gitmek istediğiniz anlamaya çalışıyoruz.

Maple için bkz alçakgönüllülük sıcaklık ve açıklık hayalinizdeki bir akçaağaç simgeliyor. Olumlu kazanımlar mutluluk ve yaşam dolgunluk da gösterir.

Düşen bir akçaağaç görmek rüyada ağaç aile uyumsuzluk ve kırık Kravatlar gösterir.

Bir akçaağaç görmek için beş duyu ve o neler sunabileceği her yaprak hayalinizdeki gösterir. Belki bir beş duyu yukarı dikmek gerekiyor. Ayrıca yardımcı ya da koruyucu bir el simgeliyor.

Çalışan bir maraton maraton için rüya yaşamın yolculuk ve nasıl bunu gerçekleştirmek veya duygu temsil eder. Bu irade dayanıklılık ve sembolik olduğunu. Maraton hakkında nasıl hissediyorsun ve nasıl o yaklaşıyor düşünün.

Mermer için hayalinizdeki mermerler perceptiveness insightfulness ve gözlem sembolize bakın. Sonra size bir mermer cilalama kalıcı çabaları ve azim gösterir.

Mart ayı Mart için rüya hayal kırıklıkları anlamına gelir. Bu da baharın müjdesini ve böylece yeni başlangıçlar gösterir. Rüya da "yürüyüşü özellikle zor zamanlarda için" bir metafor olabilir.

Müzik dövmek için yürüyen rüya yürüyen ekip çalışması uygunluk ve yapı anlamına gelir. Belki de rüya bir çağrı bir asker veya bir kamu görevlisi olarak görev yapar.

Rüyada yürüyen insanlar görmek genel konumlarda insanlar ilişkilendirmek isteyen arzularını ifade eder.

Bakın veya bir Bando Bando bir takım oyuncusu ve ortak bir neden için uyum içinde çalışması mümkün olduğunu gösterir. Büyük disiplin göstereceğim.

Mardi Gras Mardi Gras için rüya engellemeler bırakın ve kendinizi gidelim gerek gösterir.

Mare için bkz bir kısrak hayalinizdeki sezgi temsil eder. Alternatif olarak bu cinsel yerine getirilmesi anlamına gelir. Sonra beyaz mare ruhu ve yaratıcılık simgeliyor.

Su için sağlık ve uzun ömür marigolds hayalinizdeki bakın.

Esrar esrar kullandığınızı rüya gerçeğe kaçmaya çalışıyoruz anlamına gelir. Belki biraz duygusal ya da psikolojik ağrı uyuşmuş çalışıyoruz. Başka birinin esrar kullanma veya almaya çalışırken eğer senin kullanmak için daha sonra hayatında olumsuz bir etkisi gösterir. Eğer kontrolü kaybetme eşiğinde bulunmaktadır. Belki de kimlik ve kendini duygusu olan hissediyorum başkaları tarafından veya saygısızlık.

Görmek ya da hayalinizdeki esrar kokusu genişletilmiş bir farkındalık ve bilinç

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder