26 Nisan 2013 Cuma

Rüya Tabirleri-23621ce8

manevi rehberlik için arıyorlar. Negatif bir kayda göre bastırılmış düşünceleri ölüm ve korkunç beklentileri bir tokmağı hayalinizdeki görmek anlamına gelir. Bu kötü bir işaret olduğunu.

Ayrıca bir tokmağı bir kadının göğüsler için başvuran bir cinsel ima olarak düşünün.

Eleştiri duymak rüyalarında çalıyor bilinçaltı için kendinizi bir yönü ya da bazı uyanık duruma dikkat çekmeye çalıştığını göstermektedir. Yeni bir fırsat için sunulabilir. Alternatif olarak rüya "eleştiri" ya da bir şey ya da kimse hakaret bir kelime oyunu olabilir. Ya da belki orada bir alışkanlık ya da davranışı sizin durmasına ya da "kes".

Düğüm için hayalinizdeki knot üzüntülerin küçük sorunlar ve küçük konularda anlamına bakın. Sen bir duruma bir çözüm bulmak çalışıyor olabilir. Ayrıca kısıtlamaları ve kısıtlamalar düşünce duygu ve eylemleri gösterir.

Bir düğüm bağlama vardır ki rüya bağımsız ve inatçı bir doğa simgeliyor. Sen-si olmak her şey kontrol altında. Bu da bir Birliği iki kişi ya da bir ilişki "düğüm tying" önümüzdeki ifade tarafından önerilen bir taahhüt anlamına gelebilir.

Eklemleri için bkz eklemleri hayalinizdeki sıkı çalışma ve gayret gösterir.

Koala için bkz fiziksel bilinçaltı ve manevi alanda hayalinizdeki bir koala bağlantı temsil eder. Koala güvenlik nurturance koruma ve/veya kadınsı nitelikleri de simgeliyor. Eğer isteği geri kaçış ve çocuk bağımlılık gerileme ifade günlük sorumlulukları/sorunları.

Koi Balık için bkz bir koi balık hayalinizdeki gurur ve i bir kenara koymak ve dostluklar ve ilişkiler olsun izin gerektiğini gösterir. Alternatif olarak koi balıkları sabır azim azim hırs azim cesaret ve başarı sembolik. Koi hayatın engeller ve olumsuzluklara üstesinden bir hatırlatma olarak hizmet vermektedir.

Görmek ya da bir koi balık tutmak için sevgi sevgi ve dostluk gölet hayalinizdeki temsil eder.

Komodo Dragon için bkz bir komodo dragon rüya sizin düşünme ya da karar verme daha esnek olması gerektiği anlamına gelir. Gizli ve çeviklik sen-ecek almak ne sen istemek. Sen da lüzum tsize sunulan fırsatların Ake avantaj. Alternatif olarak bir komodo dragon orijinal korku simgeliyor.

Görmek için Kur'an ya da hayalinizdeki Kur'an okuma bilinçaltı veya yüksek öz bir mesaj gösterir.

Krishna için bakınız Krishna hayalinizdeki ilahi aşk ve ruhani bilgi simgeliyor.

Kumquats için şans ve refah sembolize kumquats hayalinizdeki bakın.
Hayalinizdeki "l" harfi kaybeden sembolik l için bkz. Alternatif olarak rüya öneriyor size ne yapıyorsun üzerinden bir mola gerekir. l Harfi de korkunu "l Word" anlamına. Hatta rüya aklını sevgi ifade getirmek olamaz.

Etiket için bir şey etiketleme olan rüya organizasyon ve sipariş için ihtiyaç gösterir. Alternatif olarak de belirtir bir şey etiket ve bu prensipleri çok hızlı olduğunu. Belki bir etiketli olmak bulunmaktadır.

Görmek ya da okumak için

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder