10 Nisan 2013 Çarşamba

ruya tabirleri-bc31337c

yeteneğini gösterir. Rüyada parmak düşmek bunu yenmek izlerken veya size bir durum izin vermiş olursunuz gösterir. Kelimenin tam anlamıyla durumun kontrolünü kaybetme.

Parmaklarınızı yaralandı rüya bazı iş veya görev hayatta bitirme ilgili korkuları var öneriyor.

Bir parmak hayal etmek size gösteren bir şey için kendinizi suçu olduğun gösterir.


Küçük parmak hakkında rüya senin fikri keskinliği hatırlama ve iletişim gücünü gösterir.

Senin işaret parmağı hayal etmek güç odak ve zekası öneriyor. Bu rüya size hayatınızın bazı yönlerini dikkat almak çalışıyor olabilir.

Orta parmak hakkında hayal bilgelik bakım sorumluluk fizibilite ve bağlılık gösterir. Bu hayali bir erkeklik organı temsil edebilir.

Yüzük parmağı hayal etmek hayal olumlu sonuçlar ve popülerlik gösterir. Evlilik bağlılık ve Birliği ile bağlı olduğu.
Dream bir numune kavanoza bir safra kesesi safra kesesi için size zorluk işleme olmuş bir duygusal durumu göstermektedir. Bir safra kesesi rağmen bu durum küçük ve bunu görmezden orada faydaları o çözümünde bir hatırlatmadır. Günlük enerji artışı uyanık hayatında görünüşte önemsiz bir duygusal durumu ile ilgili kaynaklanıyor. Safra kesesi hayal etmek acı temizlik gerektiren uzun tutulan bir duygusal sorunu gösterir.
Genital için genital rüya görüş ve seks cinsellik erkeklik ve kadınlık yönelik tutum gösterir. Bu rüya aynı zamanda potansiyel zorlukları bağlılık ve/veya memnuniyeti ile olabilir gösterebilir.
Saç 1 Bu rüya rüya saç kaplama yüzünü bir duygusal anksiyete diğer şirket ve özellikle yakın ilişkileri göstermektedir yorumladı. Saç rüyasında bir perde arkasından bakan yakın ilişkilerinde reddedilme derin bir korku var gibi gizli gerçek duygularını tutmak gösterir.

Saç rüya düşmesini aşırı korku duygusal vücudunuzda denetlenmeyen çalışıyor gösterir. Orada güçlü bir mesaj burada stres tedirginlik çıkmaktadır önce iç dünyanızı incelemektir. Bir rüyada saç dökülmesi rasgele ise ve kümeleri ölüm korkusu gizlenmiş olduğunu ve genel tavır geliştirmek için ele alınması gerekiyor.

Başkası saçlarını kaybetmek izlerken hayal yakın aile üyesi affet ve diğer tarafın ilk hareketi yapmak beklemek yerine köprüler kurmak denemek için bir hatırlatma olabilir. Kaplı saç uyanma ve hayal vücudunuzun ile anlaşmak ve bunu sizin için yaptığına takdir başlamak için bir ihtiyaç göstermektedir. Bu sevgi bir mesajdır ve kendinizi tüm önemli bir bağlantı kurmak için gerekli cesaret bulabilirsiniz.

Saç ağzınızda hayal sorumluluğu ilgili karışıklık anlamına gelir. Bu sorumluluk abdicating ama büyük olasılıkla karma ileti alma ve dolayısıyla size ait olmayan sorumluluk alarak mümkündür. Eğer bir rüya en unutulmuş bir utanç verici an gösterir önce saç görmek. Yemeğinizi saçlarına öneriyor fark geçmişten gelen aşağılayıcı bir an olmuş konut. Bu bir şey ki değiştirilemez ve serbest bırakılması gerekiyor olduğunu.

Şık bir düğüm bağlı saç hayal uyanık hayatında özel kişi bir göstergesidir. O kişi ile

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder