6 Nisan 2013 Cumartesi

islami rüya tabirleri-b5183c06

çekilmek pişmanlık ve zarara Kendi kendini hesaba çektiğini görmek nefs muhasebesine ve tövbe ederek kulluğa sarılmasına delalet eder. ( Ayrıca Bakınız Matematik.)
Hesap pusulası Rüyada hesap pusulasi görmek ibadetinizle ilgilidir. Bir kahvede veya bir lokantada veya oturulup yemek yenecek bir yerde size bir hesap pusulasi uzatildigini ve si-zin de onun karsiliginda bir ödeme yaptiginizi görmek dünyadaki durumunuz karsisinda ahirette vereceginiz hesaba delalet eder. Bu pusula karsisinda ödeme yapmaniz ahiretinizin sizin için ha-yirli olacagina ödeyememeniz ise hayirsiz olacagina isarettir.
Hevenk Her çeşit meyva bağı zinet eşyasına ve birikmiş mala delalet eder.Rüyada hevenk görmek iktisatla yorumlanir. Rüyanizda hevenk görmek para biriktirmek ve biriktirdiginiz bu paralari iyi ve karli bir iste kullanmaya isarettir. Hevenk meyvelerden olusan bir hevenkse biriktirilen kiymetlerin altin sogan sarimsak veya kavun karpuz elma gibi seylere aitse tasarruf se-nedi olarak kabul edilir.
Heybe Rüyada heybe ve hurç görmek kendi mali ise kederden kurtulmaya delalet eder. Bir baska rivayete görede Rüyada heybe görmek iki erkek kardese kan kocaya iki çocuga ya da iki ortaga isaret eder. Bazen heybe yolculuga isaret eder. Bir kimse yaninda heybe oldugunu yahut bir heybe satan aldigini yahut kendisine hediye edildigini görse üzüntü ve kederlerinden kurtulur.
Heybet Karı kocaya iki ortağa iki erkek kardeşe iki çocuğa yolculuğa Heybe gerek satın alınsın gerekse yanında bulunsun yahut hediye edilsin üzüntü ve kederden kurtulmaya delalet eder.
Heykel Korkudan emin ve düşmana galip gelmeye Kilisede görülen heykeller hıristiyan inanç sistemine tabi olanlara Camide heykel görmek bid'at ve hurafeye Evinde heykel yahut büst görmek kendi nefsine yahut eş ve çocuklarına aşırı ilgi ve taşkın muhabbete neefsini put edinmeye Cadde ve sokaklarda görülen heykel eğer bilinen birine ait ise boş ve anlamsız şeylere bilinmeyen birine ait heykel güç ve iktidarı malmayan düşmana Herhangi bir büst yahut heykele tazim göstermek şirk ve nifaka cahiliye çağı gelenek ve göreneklerine delalet eder. ( Ayrıca Bakınız Put.)İşinizi değiştirecek daha iyi bir işe gireceksiniz demektir İşinizi değiştirecek daha iyi bir işe gireceksiniz demektir Daha az paraya fakat daha zevkli bir şekilde çalışacağınız bir işe gireceksiniz.Kişinin yabancı bir ülkede çalışma fırsatı bulacağına işaret eder. Evlenme teklifi ve kısmet olarak da yorumlanır.Daha az paraya fakat daha zevkli bir şekilde çalışacağınız bir işe gireceksiniz.Daha az paraya fakat daha zevkli bir şekilde çalışacağınız bir işe gireceksiniz.
Heykel ve resim Esi hamile olan bir kimsenin rüyasinda heykel veya resim görmesi. bir erkek çocugunun dünyaya gelecegine resimleri asili görmek yolculuga çikacagina bir yerde çalisiyorsa isinde basarili olacagina suçlu ise yakalanip tutuklanacagina iyi bir insan ise düsmanindan kurtulacagina arkasina

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder